Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Efterårsferie-workshop for børn.

Kan almindelige hverdagsgenstande blive til kunst? Hvor går grænsen mellem kunst og virkelighed? Og hvordan påvirker forskellige materialer vores sanser? Det er bl.a. nogle af de spørgsmål, vi skal undersøge i efterårsferien på Esbjerg Kunstmuseum.

Workshoppen tager afsæt i udstillingsprojektet 'Villa til Ragna og Franka'. Udstillingen udfordrer og undersøger grænserne mellem hvad, der er kunst, og hvad, der er hverdagsgenstande; hvad der er kunstværk, og hvad der er kunsthåndværk.

I udstillingen skal vi blandt andet opleve værker, der er skabt af ting, som vi kender fra vores dagligdag såsom tæpper, børster, måtter og garnnøgler - ja, sågar en båd!

Bagefter går vi i værkstedet, hvor vi dykker ned i forskelligartede og overraskende materialer, hvor vævning som begreb og teknik, skal danne grundlag for både et fælles og et individuelt værk.

Vi gennemfører det samme program hver dag, så man skal blot kunne deltage én af dagende - i hele tidsrummet.
Pris: Arrangementet er gratis for børn (evt. medfølgende voksne betaler almindelig entré til museet). Tilmelding nødvendig på tlf.: 75130211 eller på mail: cln@eskum.dk.

Museet stiller materialer til rådighed.

'Villa til Ragna og Franka' sætter fokus på forholdet mellem kunst og hverdagsmaterialer. Med udstillingen væves Franka Rasmussens og Ragna Braases eksperimenterende stoflige værker fra 1960'erne, 70'erne og 80'erne sammen med værker af en lang række samtidskunstnere i en form for totalinstallation.

På udstillingen kan man opleve værker af: Thomas Bang, Ragna Braase, Poul Gernes, Hannah Heilmann, Ellen Hyllemose, Karen Havskov Jensen, Marianne Jørgensen, Johanne Skovbo Lasgaard, Steffen Levring, Pernille With Madsen, Ninna Bohn Pedersen, Franka Rasmussen, Charlotte Thrane, Torgny Wilcke og Mette Winckelmann.

Tir. d. 17. til tor. d. 19. oktober 2017, kl. 10.30-12. (Fri entré)
Esbjerg Kunstmuseum, Havnegade 20, Esbjerg

Billedkunst

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen