Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Ravvandringer - workshop på Esbjerg Kunstmuseum.

I forbindelse med særudstillingen 'Villa til Ragna og Franka' inviterer Esbjerg Kunstmuseum og kunstneren Johanne Skovbo Lasgaard til en workshop for børn i alderen 8-14 år og deres bedsteforældre (eller forældre).

Kan hverdagsgenstande blive til kunst? Hvordan kan erindringer og minder omsættes til personlige kunstværker? Og hvordan kan vi bruge hinandens historie?

Med udgangspunkt i værker fra særudstillingen 'Villa til Ragna og Franka' skal vi sammen med kunstner Johanne Skovbo Lasgaard lade os inspirere og skabe personlige gibs-relieffer i museets værksted. Gennem begrebet 'erinding' støber vi forskellige ting ned, der fortæller en personlig og fælles historie om barnet og dets bedsteforældre.

Ravvandringer er en workshop som udvikles og gennemføres af kunstner Johanne Skovbo Lasgaard, hvis værker vi også skal opleve i udstillingen. Det er derfor en unik mulighed for at møde en kunstner og blive inspireret af hendes praksis.

Arrangementet er gratis, men det er nødvendigt at tilmelde sig på tlf.: 7513 0211. Der er plads til max 20 børn inkl. en voksen på workshoppen, så husk at tilmelde dig i god tid. Kontaktperson: Cecilie Lykkegaard Nielsen

'Villa til Ragna og Franka' sætter fokus på forholdet mellem kunst og hverdagsgenstande, mellem kunstværk og kunsthåndværk. Med udstillingen væves Franka Rasmussens og Ragna Braases eksperimenterende stoflige værker fra 1960'erne, 70'erne og 80'erne sammen med værker af en lang række samtidskunstnere i en form for totalinstallation.

På udstillingen kan man opleve værker af: Thomas Bang, Ragna Braase, Poul Gernes, Hannah Heilmann, Ellen Hyllemose, Karen Havskov Jensen, Marianne Jørgensen, Johanne Skovbo Lasgaard, Steffen Levring, Pernille With Madsen, Ninna Bohn Pedersen, Franka Rasmussen, Charlotte Thrane, Torgny Wilcke og Mette Winckelmann.Lør. d. 14. oktober 2017, kl. 13-15. (Fri entré)
Esbjerg Kunstmuseum, Havnegade 20, Esbjerg

Billedkunst

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen