Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

DEFINE festival 2017.

Regionens elektroniske kunstfestival. 3 dage - 3 teamer - 3 spillesteder. fre. Sønderborg Teater, lør. Sønderborghus søn. Det helt ny-indviede Multikulturhus på Sønderborg Havn.

Elektronisk musik er ikke lige mig, tænker du måske, men prøv at åbne sanserne for en strygekvartet tilsat lidt elektronik, et melodisk elektronisk instrument, en komposition, lavet til DEFINE, for Laptoporkester og meget andet ...

3 dage - 3 temaer - 3 spillesteder

Dag 1: Performance - Sønderborg teater

NATURE WILD er en tvær-æstetisk performance-forestilling. Forestillingens komponister er Tine Louise Kortermand (DK) og Aku Raski (FI). Kunsterne er Tine Louise Kortermand (DK) dans, sang og performance, Daniel Carlsson (SE) kontratenor, Tanli Törmä (FI) dans. Forestillingen bygger på beretninger fra krigsveteraner i de danske skove med posttraumatisk stress og fra deres familier.

We Like We, som er et spændende performance- og lyd kollektiv bestående af Katrine Grarup Elbo (violin), Josefine Opsahl (cello), Katinka Fogh Vindelev (vokal) og Sara Nigard Rosendal (slagtøj).

Aku Raski spiller et live set på modular synthesizer.Dag 2: Electronic party - Sønderborghus

Mouse Music v. Mikkel Lentz, som er ved at udvikle en kompositionsteknik til computermus.

Skinnerbox fra Berlin, bestående af Olaf Hilgenfeld og Iftah Gabbai med en helt igennem improviseret performance.

Kopenhagen Laptop Orchestra spiller live improviseret elektronisk musik og benytter computerens muligheder for at danne kontrollerede variationer. Til DEFINE Festival har KLO skabt et audiovisuelt værk QUAD, hvor fire lyd- og billedflader bliver brugt som instrumenter.Dag 3: Klassisk med et twist - Multikulturhuset på havnen

Woetmann Ghost Flute & Dice er et musikalsk eksperimenterende projekt, som pianist Mikkel Almholt står bag. Han supplerer klaverets toner med mange lag af elektroniske effekter og konkrete ting og danner her en musisk ramme om Peter-Clement Woetmanns ord.

Carolina Eyck, en af verdens bedste thereminspillere, spiller sammen med bassisten og komponisten Philipp Martin.

Thereminen er et af de tidligste elektroniske instrumenter, som spilles ved, at musikerens hænder forandrer position i forhold til to faste antenner. Dvs. at man ikke rører instrumentet, mens man spiller.

Quatuor Diotima spiller bl.a. værker for strygekvartet og live electronics.Køb billetter, læs hele programmet http://definefestival.com/ og følg os på FacebookLidt om DEFINE-festival

DEFINE festival præsenterer nyskabende kunstnere, komponister og musikere på en årlig festival. Festivalen bevæger sig specielt i krydsfeltet mellem de klassiske og de nye/elektroniske kunstarter. Bag DEFINE festivalerne står foreningen Ny Kunst i Sønderborg, som samarbejder med flere institutioner og foreninger i Sønderborg, hele Region Syddanmark og Sydslesvig.

Andre DEFINE-aktiviteter

Define Festival samarbejder med Århus 2017 om lyd- og lysinstallation ved mindestenen over 193 faldne i 1. verdenskrig på Kirketorvet i Sønderborg i perioden d. 6. - d.12. november. Kunstnere: Marie Koldkjær Højlund og Morten Riis(DK).

DEFINE festival University tilbyder igen i år en workshop for studerende fra musik-læreanstalter nord og syd for grænsen. Med modular som overskrift gennemfører vi tre workshops, som beskæftiger sig med forskellige aspekter af at komponere ved hjælp af modular synthesizere.


Arrangeret af Ny Kunst i Sønderborg v/Karen Andersen.
Fre. d. 10. til søn. d. 12. november 2017, kl. 16. (Entré: 200)
Sønderborghus, Løngang 1, Sønderborg


 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen