Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Ghost Flute & Dice - Mad & Musik.

Ghost Flute & Dice er et elektroakustisk klaverprojekt. Bag kunstnernavnet gemmer sig pianist og komponist Mikkel Almholt, som de seneste 7-8 år har bygget sin egen lille niche af kantet og knudret klavermusik.

Med en kombination af præparering af strengene, elektroniske effekter og specielle spilleteknikker vendes vrangen om på klaveret, og der skabes et lydunivers inspireret af glitch, noise og alternativ rock.

Ghost Flute & Dice debuterede i 2011 med pladen "Music for Amplified Piano". I 2015 udkom "melody is god", som kombinerede klaveret med melodi-instrumenter og elektroniske soundscapes. Derimellem er det bl.a. blevet til bestillingsværker til Lyd+Litteratur-festivalen, turneer i Tyskland og USA og en lang række koncerter herhjemme. I november i år udkommer det tredje Ghost Flute & Dice-album, der får titlen "kropsbygning".

Til koncerten kan man forvente en del numre fra det nye album. Det er musik, hvor klaverets klange deles op og adskilles både akustisk og elektronisk for at blive samlet igen i små tre-dimensionelle lydskulpturer med mange lag og skarpe teksturer.

'Verden til Herredsvang' er en koncertforening, der har til huse i Kulturhus Herredsvang i Aarhus V. Vores formål er at bringe musik af høj kvalitet fra forskellige kulturer og baggrunde til beboerne i området i og omkring Herredsvang samt at tiltrække publikum fra andre dele af Aarhus og omegn.

Foreningen har ekstisteret siden 2015 og har arrangeret koncerter med bl.a. H.P. Lange, Dawda Jobarteh, Stefan Pasborg, Hudna, Kiku Day, TangoNuevoTrio, Den danske salmeduo, Music spoken here m.fl. I 2017 afholdte de for første gang en-dags festivalen Marienlyst Park Festival, hvor de præsenterede 6 bands. Festivalen var en stor succes.

For de løbende koncerter i kulturhuset gælder det, at vi serverer et måltid mad inden koncerten, som er inspireret af den pågældende aftens musik. Maden er inkluderet i billetprisen.

Hvad med børn? Dine børn er meget velkomne! Koncerterne er for alle! Så vidt det er muligt, så åbner vi desuden ind til biblioteket, hvor børnene kan lege, hvis de får svært ved at sidde stille....

PROGRAM
18.00: Spisning
19.00: Koncert
20.00: Tak for i aften

Se hjemmeside: www.verden-til-herredsvang.dk
Arrangeret af Verden til Herredsvang.
Tor. d. 2. november 2017, kl. 18. (Entré: 80)
Kulturhus Herredsvang, Kappelvænget 2, Aarhus V

Mad & Musik

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen