Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Digital Gæsteservice.

SET afholder sammen med Seismonaut en eftermiddagsworkshop om 'Digital Gæsteservice'. Mere info følger. Fakta. Tid: Onsdag d. 25. oktober kl. 14.00-17.30. Sted: SET. Østerbro 7, Skive.

Digital Gæsteservice

Turismen er under forandring, og erhvervets vilkår og rolle ændres fundamentalt. En vigtig gamechanger er den teknologiske udvikling, der ændrer turisternes rejsevaner og mønstre markant. Både før, under og efter rejsen.

Udviklingen skaber helt nye udviklingspotentialer for turismeerhvervet. Skal potentialerne indfries, har vi dog brug for at være helt skarpe på, hvordan turisterne agerer, både digitalt og analogt. Ligeledes har vi brug for indsigt i, hvordan denne viden kan omsættes til en styrket gæsteservice. Derfor afholder SET i samarbejde med Seismonaut en eftermiddagsworkshop om 'Digital Gæsteservice'.

På dagen får du indsigt i hvordan den digitale udvikling sætter sit spor i turisternes præferencer og rejsemønstre og inspiration fra andre, som har vist nye veje til at omsætte forandringerne til ny og styrket gæsteservice. Foruden inspirationsoplæg om emnet vil workshoppen også give deltagerne mulighed for at arbejde med egne udfordringer i relation til temaet.

På workshoppen vil du møde:

Anders Mogensen: Anders er partner og medstifter i Seismonaut med faglig baggrund i informationsvidenskab. Han arbejder med strategisk forretningsudvikling og har igennem de sidste 10 år bidraget med at udfærdige strategier for hoteller, attraktioner og destinationer, både i Danmark, men også° internationalt. Han vil give et opdateret perspektiv på den digitale udvikling og den digitale turist.

Helle Nysted Andersen: Helle er seniorrådgiver i Seismonaut med faglig baggrund i etnologi og procesledelse. Hun har i de sidste 10 år arbejdet med strategisk oplevelses- og destinationsudvikling samt med at facilitere samskabelse og workshops om emnet. På workshoppen vil hun fortælle om trends i turisternes motiver og præferencer som oplevelsesforbrugere, samt om de nye vilkår for gæsteservice og markedsføring.

Fakta:
Tid: Onsdag d. 25. oktober kl. 14.00-17.30
Sted: SET. Østerbro 7, Skive

Deltagelse er gratis for turismepartnere.

Køb/bestil billet
Ons. d. 25. oktober 2017, kl. 14-17.30. (Entré: 250.00 kr)
Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, Østerbro 7, Skive


 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen