Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Århus sangskriverværksted.


Århus Sangskriverværksted har fornøjelsen af at præsentere 3 sangskrivere på Gyngen; Dennis Vella, Holger Vig og Ulrik Kamp.
Spillende vært er Inger Fogh.
Bemærk at koncerterne starter allerede kl. 20.30.
Der er gratis entré og alle er velkomne. Læs mere om de tre sangskrivere herunder.
D E N N I S V E L L ADennis Vella er singer/songwriter og startede med at spille guitar som 13-årig. Han fik senere lysten til at skabe sin egne sange og kompositioner. Sangene bevæger sig lige fra vintage pop/rock til moderne folk/rock. Lyrikken omhandler kærlighed, fravær af kærlighed og søgen efter at finde sikkerhed i sin egen identitet trods livets humørsvingninger. Dennis udgiver hans debut ep "Blue" d. 25 august og han vil spille sange fra hans nye ep til koncerten. Man kan forvente at høre sange som er enkle, beroligende og stærke i udtrykket.
H O L G E R V I GHolger Vig har begået en række dybsindige, ærlige, sjove, men også rørende sange med historier fra det virkelige liv - om samfundet og dem, der bor i det.
Der er sange om udkanten, troen, tvivlen, livet og døden. Men også underfundige betragtninger om forfængelighed, kærlighed og menneskelig dårskab. Den gode fortælling omfavnes af en dyb vokal, og et enkelt, velklingende guitarspil.
Holger Vig sætter ord på den tid, vi lever i, og den verden vi er omgivet af. Teksterne er tankevækkende. Holger Vig har noget på hjerte. Der er dybde i ordene, og humoren er allestedsnærværende.
U L R I K K A M PJeg skriver og spiller sange om det, jeg finder essentielt i livet, nemlig kærlighed, håb og tro.Kernen i musikken er nærvær, enkle rytmer og stærke budskaber. Siden 2005 har jeg spillet på diverse singer/songwriter-scener, spillesteder, højskoler, seminarier og ved støttekoncerter for bl.a. Red Barnet og Amnesty International. Udgangspunktet for musikken er glæden ved at spille og viljen til forandring gennem indsigt. Det er ikke protestsange i den klassiske politiske forstand, men håbefulde protesterende sange om verdens modsætninger og åbenlyse paradokser. Med musikken forsøger jeg på kærlig og kontroversiel vis at kommunikere min stærke tro på menneskets store potentiale for det gode.
Genre:Singer/songwriterwww.sang-skriver.dk.

Ons. d. 18. oktober 2017, kl. 20.30. (Gratis)
Gyngen, Mejlgade 53, Aarhus C

Singer/songwriter

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen