Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Fernisering Peter Bjørn Olsen og Birgitte Scheel Persson.

Peter Bjørn Olsen, skulptur og Birgitte Scheel Persson, maleri Alle er velkommen til fernisering.

Peter Bjørn Olsen er oprindeligt uddannet på Danmarks Designskole, på linien for Tekstilformgivning, men har dog i en lang årrække arbejdet med skulptur og relief, og herigennem udforsket den tredimentionelle form, ved brug ef en lang række forskellige materialer. En hel af hans arbejder indeholder stadig referencer til den tekstile baggrund, og kan opleves som mønsteragtige gentagelser, og måder materialerne er samlet på.

Han forholder sig meget åbent og nysgerrigt til materialerne, og finder ofte inspirationen i deres muligheder og begrænsninger. I den nye samling af værker, indgår desuden en del genstande fra et nedlagt metaltrykkeri, elementer som tilfører såvel noget smukt som noget humoristisk. Han tilstræber at holde det formmæssige udtryk absrakt,og ønsker at give plads for at beskueren har mulighed for at skabe sine egne tolkninger.
I en årrække boede og arbejdede han i Californien, hvor han blandt andet studerede ved John F. Kennedy University, og supplerede sin uddannelse med en Master of Fine Arts i Mixed Media.

Han har gennem årene udstillet talrige gange , såvel i Danmark som i udlandet, og har modtaget en række legater, blandt andet fra Statens Kunstfond, Knud Højgårds Fond og Danmark-Amerika Fonden.

Birgitte Scheel Persson

I mine malerier - som får liv i en dynamisk og vedvarende proces - er der altid et figurativt fokus. Fortællingen og udtrykket understøttes gennem farvevalg og streg og målet er at ramme nerven i motivet, som netop kan være strejfet af det genkendelige - eller det ukendte - det, der gør nerven og fortællingen interessant.

Ved siden af maleriet er jeg er uddannet indenfor fag, hvor mødet mellem mennesker er i fokus. Det inspirerer mig til at videregive udtryk, stemninger og bevægelser i portrætter, opstillinger og i dans.

Den stærke energi hvor danseren forfører publikum, og vi bliver vidner til en fortælling der kanaliseres igennem kroppens, sangens og musikkens udtryk, er en speciel form for historiefortælling. Her er flamencodansen en af mine favoritter.

Fre. d. 17. november 2017, kl. 17-19. (Fri entré)
Galleri Claus C, St. Kongensgade 118, København K


 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen