Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

De Danske Hyrder.

DE DANSKE HYRDER. 7 rappere, 7 personligheder over 15 millioner streams. De Danske Hyrder er for langt de fleste et ukendt navn, der nok vækker tanker om noget helt andet end "morgendagens rapstjerner".

Men bag det usædvanlige navn, som i øvrigt er opstået på baggrund af en gammel græsk drukvise, banker syv unikke passionerede hjerter for dansksproget rap, fællesskab god gammeldags historiefortælling.

Historien starter egentligt lang tid før der var noget der hed De Danske Hyrder. Don Luc T.O. (producere rappere) har skrevet produceret musik sammen siden de var ganske unge. Igennem de tidlige ungdomsår fungerede deres hjemmestudier som base for diverse for-fester for de nærmeste venner. Her blev der drukket, fortalt røverhistorier, jammet, rappet, sunget indspillet, pludselig lå et album klar. Uden de store armbevægelser besluttede de sig for at selvudgive det i 2013. De Danske Hyrder var født

"Omdrejningspunktet for os har altid været fællesskabet. Fællesskabet omkring musikken, en fælles kærlighed til øl, fælles kærlighed til livet til hinanden" - De Danske Hyrder.

De Danske Hyrder har fejret 3 års jubilæum i deres musikalske kollektiv runder inden længe 15.000.000 streams, et tal de fleste artister bands drømmer om. Bag De Danske Hyrder gemmer sig T.O., Joseph, Ado, Oli, Bering, Don Luc Marty. Omdrejningspunktet har altid været fællesskabet. Fællesskabet omkring musikken, en fælles kærlighed til øl, fælles kærlighed til livet til hinanden. Det lyder som meget at holde styr på - 7 unge mænd med forskellige holdninger meninger til livet - men ikke desto mindre er det lige netop den cocktail, kombineret med et superenergisk liveshow, der har ført til de mange streams ikke mindst de mange dedikerede fans

"Efter at have lavet to album på Don Lucs værelse i betonparadiset Galgebakken i Albertslund, besluttede vi, at de naboer vi havde holdt vågne igennem 3 år, skulle have fred. Vi investerede i et studie. Det resulterede naturligvis i tre ugers fest ..." - De Danske Hyrder.

Det kommer næppe som en overraskelse, at de tre mest populære sange hedder "Med mine drenge", "Billige bajere" "Jeg' fuld hele tiden er pisse ligeglad du". Omdrejningspunktet i teksterne er livet som unge mænd - med vennerne, med festen, med branderterne ikke mindst med oplevelserne. Men på det nye album "DDH" bevæger de sig så ind i en ny fase i livet. En transformation fra ung mand til rigtig mand.

"Engang handlede alt om vodka stærk absint, nu er det kun min chokolade der er på 70%" - De Danske Hyrder "Fucket Mig Op".

De Danske Hyrder er så blevet et af de foretrukne bands, når gymnasierne holder fest. Men nu vil Hyrderne så gerne prøve noget større. En total udsolgt koncert på Lille Vega i december, der så senere blev valgt til årets koncert på Lille Vega, førte til et samarbejde med Birdseye Agency (MØ, Rasmus Walter m.fl.). Allerede nu venter en releasekoncert på Forbrændingen i Albertslund den 10. marts, samt koncert i Århus på Train den 8. april ikke mindst Smuk Fest Tinderbox Festival - Danmark skal til at gøre sig klar, for om lidt kommer De Danske Hyrder banker rigtig hårdt på døren

Hyrderne er fra Albertslund, ja - Orgi-E (fra Suspekt) er naturligvis en af de 14.000 dedikerede fans, det var ham der introducerede bandet til Playground Music, der var med i de første 10 år af Suspekts fantastiske karriere. Nu runder Hyrderne snart 15 millioner streams. De er i samarbejde med Playground Music klar til noget større. Det nye kapitel starter den 3. marts med albummet "DDH" - et album fyldt med glæde, fællesskab, minder livsovervejelser.... øl.

Se trailer for albummet De Danske Hyrder "DDH" her: https://www.youtube.com/watch?v=XYvTnQcCULA

Dørene åbner kl. 20:00

Gyldigt ledsagerkort skal medbringes på aftenen.

Køb/bestil billet
Fre. d. 16. marts 2018, kl. 21. (Entré: 165,00 DKK)
Train, Toldbodgade 6, Aarhus C


 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen