Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Minikoncert med Johanne Götze Lindegaard fra DanskPOP Talent.

Johanne Götze Lindegaard, som er opvokset i Ikast, er lige nu aktuel i finalen i programmet DanskPop Talent på DK4. Finalen bliver sendt 20. januar på DK4 - live fra Forum i Horsens. Møde op og hør hendes sang i Strøgcentret.

Finalepladsen kom meget uventet for Johanne, der i første omgang sagde ja til at deltage i programmet på opfordring af en ven.

"Jeg så det som en mulighed for at få en oplevelse. Jeg tror, det er vigtigt at gøre nogle ting, der er lidt uden for ens komfortzone engang i mellem. Det har været grænseoverskridende, men jeg er vokset i løbet af processen - takket være den fantastiske støtte jeg har fået fra familie og venner.

Det blev dog til lidt mere end en engangsoplevelse. Johanne og hendes nummer "Når du mangler mig mindst," endte nemlig i både semifinalen og finalen med stor ros fra dommerne, der kaldte hendes optræden inderlig.

Til daglig læser Johanne til socialpædagog på diakonhøjskolen i Århus, men Ikast vil altid have en speciel plads i Johannes hjerte, herunder især Ikast-Brande Musikskole:

Tiden på musikskolen har dels givet mig konkrete musikalske færdigheder, men vigtigst af alt var musikskolen jo det sted, jeg opdagede glæden ved musik. Det var især, de år jeg spillede i band med mine veninder, jeg oplevede det tætte bånd man får, når man spiller sammen. Engang vi skulle optræde til Ikast Musikliv, sov vi på musikskolen og øvede det meste af natten. Det er jo dét musik kan - man glemmer alt andet, og man er der for hinanden.

Lør. d. 13. januar 2018, kl. 11-11.30. (Fri entré)
Strøgcentret, Strøget, Ikast


 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen