Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Udstilling med billedkunstner Lasse Snorgaard.

Lasse Snorgaard er en spændende billedkunstner, der har dygtiggjort sig indenfor to meget forskellige grene af kunstnen - både den digitale kunst og det abstrakte maleri.

Om udstillingen

Kunstner Lasse Snorgaard (f. 1973) har oprindeligt en klassisk, akademisk tilgang til hvad kunst er og skal kunne. Men efterhånden som han har udviklet sig som kunstner, er han begyndt at omfavne de digitale muligheder i jagten på at udfordre sig selv. Derfor har hans kunstneriske virke i dag to ben, hvoraf det ene er digitale portrætter, han tegner på en IPad.

Ved at omfavne den digitale kunst, har han fundet en ny måde at lave værker på. Den digitale kunst kan han altid have med sig, og han er på den måde ikke tvunget til at begrænse sine kunstneriske udfoldelser til når han er hjemme, men kan også lade sin kreativitet få frit løb, selv når han er på farten. Det er vigtigt for ham, at den digitale kunst stadig er autentisk, og hans værker er et ærligt udtryk for, hvad han kan og står for som kunstner.

Sideløbende med den digitale kunst arbejder Lasse Snorgaard også ganske analogt. Han arbejder med store formater, som han går til meget eksperimenterende, og han bruger teknikker, han selv har udviklet. Han arbejder mest med akryl, men han kan også finde på at bruge for eksempel rengøringsmidler til at fremprovokere processer, som kan give malerierne dybde og stoflighed. Første stadie i et nyt maleri er altid et udtryk for rent anarki, hvor han lader lærredet ligge på gulvet, og lader flydende maling og tilfældigheder danne basis for værket. Herefter arbejder han med mange lag ovenpå, indtil til han til sidst kan mærke, at værket er fuldendt.

Intuition og æstetik er begge dele meget vigtige faktorer for ham i hans arbejde, uanset om der er tale om de digitale portrætter eller hans malerier. Han har, som han siger, ingen intentioner om at redde verden - men det er vigtigt for ham at skabe noget smukt, godt håndværk, som er gennemarbejdet ned i detaljen. Lasse Snorgaard bor og arbejder i dag på Sydfyn.

Lør. d. 24. februar til søn. d. 18. marts 2018, Fredag, lør og søn kl. 14-17. (Fri entré)
Magasinet, Strandgade 14, Skælskør


 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen