Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Fiskekonkurrence i Isefjorden og Roskilde Fjord - Fjordlandet Open.

Fra den 16. til den 18. marts 2018 afholdes 6. udgave af Danmarks eneste Catch & Release havørredkonkurrence. Fang en stor smuk havørred, tag et billede af den og sæt den efterfølgende ud i fjorden igen - og tag en flot præmie med hjem i stedet!

Holbæk Kommune er en del af Fishing Zealand, og arbejder derigennem for at udvikle bæredygtig fisketurisme på Sjælland. I den forbindelse afholdes fiskekonkurrencen Fjordlandet Open.

Konkurrencen er "catch & release", som det hedder på fiskersprog. Det betyder, at man efter at have fanget en havørred kan vælge at sætte fisken ud igen. Konkurrencen afgøres nemlig på baggrund af billeder med målinger af fisken og et pralebillede med fangeren. Der er præmier til de største fisk og de bedste fotos, herunder er der præmier til de bedste juniorer.

Basen for konkurrencen ligger igen i år på "Værftscafeen" på Holbæk Havn. Her vil der fredag aften være infomøde, hvor bl.a. Holbæks borgmester Christina K. Hansen vil holde åbningstale, der vil være spisning og udlevering af de særlige målebånd, der skal benyttes. Arrangementet på Værftet er åbent for alle - også dem der ikke er tilmeldt konkurrencen.

Selve fiskekonkurrencen starter lørdag morgen kl. 00.01 og slutter søndag kl. 16.00, hvorefter der kl. 17.00 er afslutningsceremoni og præmieoverrækkelse på Værftscafeen i Holbæk Havn ved Fishing Zealand.

Prisen for deltagelse er 250 kr og derudover tilbydes fælles spisning på Værftscaféen til en pris på 100 kr. Der er også mulighed for at købe overnatningspakker til favorable priser.
Læs mere herom på Pro Outdoors hjemmeside - https://www.pro-outdoor.dk/shop/fjordlandet-open-1418307p.html, hvor du også tilmelder dig konkurrencen.

Yderligere info om konkurrencen kan ses her https://fjordlandetopen.dk og på https://www.facebook.com/fjordlandetopen/

Køb/bestil billet
Fre. d. 16. til søn. d. 18. marts 2018, kl. 17-16. (Entré: 250)
Det Gamle Skibsværft, Havnevej 7, Holbæk

Lystfiskeri

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen