Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Fra ABBA til ZAPPA: Om musikken og musikkulturen i 70'erne.

Musiker Per Wium fortæller om Suzi Quatro, Gasolin', Joni Mitchell og - selvfølgelig - Frank Zappa! Hvad drev egentlig de store kunstnere i 70'erne? Hvordan lavede man musik i 70'erne sammenlignet med i 60'erne - eller nu? Kom til foredrag i Bryggeriet p.

Vi sætter i 2018 spot på 70'erne i Bryggeriets første store tema-udstilling, der har arbejdstitlen "Disker, Flipper eller Rocker: Om 70'ernes musik, film og historie".

LÆS MERE: Hvad er Bryggeriet?

I den forbindelse har biblioteket inviteret Per Wium, som selv var aktiv på 70'er-scenen, til at give os en god og underholdende introduktion til 70'ernes musik og musikkultur. Som de der har oplevet Wiums tidligere Beatles-foredrag på biblioteket også ved, fortæller han både nærværende og i øjenhøjde med sit publikum.

Vi kommer i løbet af arrangementet både til at lytte og til at se 70'er musikken gennem studie- og liveoptagelser. På programmet er bl.a. Suzi Quatro, Gasolin', Joni Mitchell og Frank Zappa, med mange flere!

70'ernes musik dengang - og nu

Emnerne, som Wium kommer ind på, er både inspireret af hans erfaring som mangeårig musikjournalist hos musikafdelingen ved Danmarks Radio, som han også var chef for i perioden 1993-2007, samt af hans eget virke som musiker. Han har en fortid i en række danske bands (C.V. Jørgensen, Ache, Lotte Rømer Band, Charlatan, Doraz m.fl.), hvor han har spillet keyboards og sunget kor.

Hvad egentlig drev de store kunstnere i 70'erne? Hvordan lavede man musik dengang, sammenlignet med i 60'erne - eller nu? Og hvordan er der paralleler til 70'ernes musikkultur i vores egen? Dét og meget mere kan du høre om på biblioteket onsdag d. 23. maj, kl. 19. Vi skal være i Bryggeriet, vores nye etage for musik- og filmformidling.

For eventuelle spørgsmål om arrangementet, eller Bryggeriet, kan du rette henvendelse til kulturformidler Christian Hundebøl Høj på: chhoj@kolding.dk

Vi glæder os til at se jer!.

Køb/bestil billet
Ons. d. 23. maj 2018, kl. 19. (Entré: 50 kr)
Kolding Bibliotek, Slotssøvejen 4, Kolding


 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen