Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

I dag bliver en god dag v/Theis Erichsen.

Theis Erichsen Theis har altid haft en positiv tilgang til livet. Når han vågner op om morgenen beslutter han sig for, at det bliver en god dag.

Det gør han ved hele tiden at mærke efter, at han er det sted, og laver de ting han føler for. Det er ifølge Theis vigtigt, at give sig tid til at være i nuet og gøre ting langsomt, for på den måde opdager man helt nye sider af tingene og sig selv.

I dette meget personlige og inspirerende foredrag fortæller Theis, hvordan han trods ingen boglig uddannelse har taget ansvar for sit eget liv. Han giver tilhørerne et sjældent indblik i jordomsejlingen med Havana, og forklarer, hvordan det at gå utraditionelle veje har åbnet muligheder for ham. Theis er helt sin egen, en fri fugl. Han sætter sig mål og går efter dem.

Budskabet i Theis' foredrag er simpelt: Der er mange veje i livet, og man bestemmer selv. Det gælder bare om at tage ansvar og initiativ. Selv tager han nok en uddannelse en dag, men han er bare ikke lige nået dertil endnu.
Foredragsholder, instruktør og langturssejler Theis Erichsen var netop fyldt 20 år, da Havana stævnede ud i juli 2013. Foran ham lå 3 begivenhedsrige år på verdenshavene som 1. styrmand og maskinchef. Han skulle på en rejse som var fyldt med frihed, men som også krævede masser af store beslutninger og tage ansvar for sit eget liv.

Der er mange veje igennem tilværelsen, og Theis besluttede tidligt at gå sin egen vej. Allerede som teenager vidste han, at den vej i første omgang ikke ville gå via skolebænken og bøgerne. Han mærkede efter, satte sig et mål, han ville være snowboard instruktør, hvilket han efterfølgende arbejdede som i en række sæsoner.
Udover at instruere på pisterne er Theis uddannet dykkerinstruktør og skal i den kommende tid undervise i langturssejllads på Oure's Høj -og Efterskole.

Som medlem af FOA Randers, kan du få en rabat på 50,00 kr. til foredraget.
Kontakt FOA Randers, Østergade 12, 8900 Randers C telefon: 4697 1900 for reservation.
Arrangeret af AOF Favrskov.
Ons. d. 19. september 2018, kl. 145. (Entré: 145 Kr)
Hadsten Kulturhus Sløjfen, Evald Tangs Allé 45, Hadsten


 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen