Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Musikalsk foredrag - Frank Clifforth - Misbrug, håb og forandring.

Frank Clifforth er en stærk, nærværende og erfaren foredragsholder, der uden omsvøb lader sit publikum komme helt tæt på. Med ærlighed, åbenhed og en helt særlig dybde og indlevelse, fortæller Frank hans historie om misbrug og vejen ud.

Frank Clifforth taler ind i hjertet på såvel unge som voksne.

Åbenhed skaber åbenhed. Den respons, jeg får både under og efter mine foredrag, vidner om, at der hos mange - både unge og voksne - er en stor længsel efter gensidig åbenhed, ærlighed og autentisk nærvær.

Når Frank Clifforth holder foredrag, gør han det med en forståelse, indsigt og rummelighed, der udspringer af både livserfaring, pædagogisk viden og psykologisk indsigt.

Frank pynter ikke på sin historie. Han er ikke bange for at fortælle sandheden - råt og usødet. Og han er ikke bange for at vise følelser.Frank Clifforths faglige baggrund

Udover sin uddannelse i "Livets Hårde Skole" er Frank Clifforth uddannet pædagog, og har gennemgået basisåret som misbrugsbehandler og psykoterapeut.

Frank har bl.a. arbejdet med narkomaner på Højlykke Behandlingscenter, og har været ansat som konsulent for Landsforeningen af Væresteder. Han har desuden arbejdet med misbrugere og udsatte unge på forskellige institutioner og væresteder.

Frank Clifforth bruger ofte musikken både i sit arbejde som pædagog og i sine foredrag. Musikken udgør et fælles tredje, der åbner op for følelser, samtaler og positiv relationsdannelse.Recovery Bulls - Fordi udsatte fortjener en chance

Recovery Bulls er et idrætsfællesskab, der bygger på samhørighed, frivillighed og kærlighed. Foreningen mener at man gennem forskellige idrætsaktiviteter kan løfte livsglæden hos mange udsatte. Formålet med sportsholdet er at sætte en idrætsbevægelse i gang for den del af befolkningen, der ikke reelt har adgang til de eksisterende idrætsfællesskaber.

Al indtjening fra foredraget går ubeskåret til projekter og aktiviteter i Recovery Bulls.Bogkøb

I forbindelse med dit billetkøb har du også mulighed for at tilkøbe Frank Clifforths bog "OG SELVOM VEJEN DEN VAR LANG".
Bøgerne vil samtidigt være til salg på selve aftenen. Tilkøbte bøger udleveres på aftenen for foredraget.

Ons. d. 17. oktober 2018, kl. 19. (Entré: 199)
Tobakken, Gasværksgade 2, Esbjerg


 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen