Karensdal musik og lyd

Fasanvej 15, Uldum

Fredag den 23. april 2021, kl. 19.30.

Jazz

Kjeld Lauritsen trio - Hammond Time

Glæd dig til den ultimative jazz- og bluesoplevelse med Hammond og roterende Leslie for fulde gardiner! Kjeld Lauritsens trio med hhv Per Gade (guitar) og Søren Frost (trommer). Jazz/soul/blues på internationalt niveau suppleret med kort Hammond-foredrag!.Det er med stor stolthed og faktisk noget af en drøm, at Karensdal Kultur kan præsentere jazz- og blues organisten Kjeld Lauritsens trio Hammond Time med Per Gade (guitar) og Søren Frost (trommer). Klassemusikere fra den absolutte internationale Superliga!

Du får først et kort foredrag om Hammond-orglets historier, suppleret med anekdoter og lydeksempler. Her efter fuldblods koncert med nogen af Danmarks allerskrappeste musikere! Ja, faktisk internationale stjerner!

Der vil blive udbudt billetter i to priskategorier, balkon og gulv fra kr. 115 til kr. 160, hvis du køber din billet inden d. 1.februar 2021. Her efter bliver prisen hhv. 145/190 kr. Venter du helt til døren, bliver prisen hhv. 160 og 220 for balkon/gulv.

På balkonen er der et lidt begrænset udsyn til scene p.g.a. et hanebånd. Til gengæld en unik og meget hyggelig "retro-stue-stemning".

Det er ikke muligt at reservere bestemte pladser. De fleste pladser vil være ved caféborde, og man kan derfor rykke rundt..

Man kan naturligvis hænge ud efter koncerten! Baren "Karensdal Kolonial" er åben hele aftenen!.