MarKant - Børkops Kulturhus

Ågade 6, Børkop

Lørdag den 9. januar til lørdag den 6. marts 2021, kl. 10.

Arrangør: Kunstskabet


Børn

Billedskole for børn

Billedskolens 2 professionelle undervisere vil lade børnenes fantasi boble og vokse, så børnene oplever den kæmpe glæde, der er ved at være forundret, undersøgende og skabende0.BILLEDSKOLEN byder børnene velkommen til en ny og spændende sæson med professionel undervisning og vejledning af skolens 2 dygtige undervisere: Merete Wøldike Schmith, & Angelica Boje.

Merete & Angelica er begge udøvende kunstnere og vil gennem leg og eksperimenter med farver, streg, former og spændende opgaver give eleverne både udfordringer og glæde ved de kreative processer og kunstneriske udtryk.

I KUNSTSKABETs lyse lokaler giver vi børn fra 7 årsalderen mulighed for legende og kunstnerisk udfoldelse i et givende fællesskab.

I Billedskolen vil børnene afprøve de gode kunstneriske discipliner som tegning, grafisk tryk, skulptur, maleri og spændende bland-teknikker.

Vi vil lade børnenes fantasi boble og vokse, så de oplever den kæmpe glæde, der er ved at være forundret, undersøgende og skabende.

Alle børn får muligheder for at fordybe sig, eksperimentere og udvikle deres blik og evner.

KUNSTSKABETs Billedskole har altid 2 professionelle undervisere samtidig - det betyder tid til fokus og nærvær til hvert enkelt barn.

Foråret 2021: 3 lørdage klokken 10.00 til 13.00

Lørdag den 9. januar, lørdag den 6. februar og lørdag den 6. marts 2021.

Forårssæsonen afsluttes med fernisering lørdag den 6. marts.

Denne dag varer Billedskolen fra 10 til 14.

Pris foråret 2021: 500,00 Kr. for alle lektioner inkl. gode materialer.

Tilmelding og yderligere information:

Formand: Vibeke Hegelund

Tlf. 40 19 40 59 - E-Mail: vibeke@dan-line.dk.


Entré: 500 kr