Vecchio Convento

Rosensgade 26, Odder

Onsdag den 13. til lørdag den 16. oktober 2021, kl. 18.Gastronomi

Chef festival - Javier Rodriguez

Vecchio Convento Odder lukker dørene op for vores helt egen "Chef Festival". Denne event er en 5 retters menu hvor du oplever Javier Rodriguez hans moderne Argentinske køkken, til dette er der sammensat en helt bestemt cocktail og vin menu.Javier Rodriguez

Kom og oplev Miskas moderne Agentinske menu, denne menu kommer til at blive servert med enten vin og cocktial menu - 1100,-

,eller med en alkoholfri juice og cocktail menu - 950,-.

Hvem er Javier

Javier Rodriguez er født og opvokset i Santiago del Estero, der ligger i den nordligste del af Argentina. I en alder af blot 19 år begyndte han at rejse rundt i verden og arbejde på nogle af de mest berømte restauranter i verden; Tetsuya's i Australien, Noma i Danmark, Maaemo i Norge, La Gloria i Perú, Restaurant André i Singapore og Viajante i England.

I 2015, i en alder af 32 år, besluttede Javier at vende tilbage til sit elskede Argentina og åbne El Papagayo i Cordoba, hvor han sammen med sit fantastisk team tilbyder en af de mest spændende kulinariske oplevelser i landet.

Javier beskriver El Papagayo som en æstetisk oplevelse Smagsmenuen skifter dagligt er fuldstændig baseret på sæsonbetonede råvarer fra små lokale producenter. El Papagayo er af Dwell Magazine blevet kåret som en af de 10 bedst designede restauranter i verden - blandt andet ved at arbejde tæt sammen med lokale nye fantastiske nye kunstnere og vælge elegante kunstværker, til at pryder restauranten. El Papagayo blev kåret som den bedste restaurant i 2015 og 2017".


Entré: 1100 kr

Læs mere på hjemmesiden