• Tegn naturen


  Er du vild med at tegne, og vil du gerne blive bedre? Er du vild med dyr og naturen omkring os? Så kom med til 'Tegn naturen'-workshop på Statens Naturhistoriske Museum. Arrangeret af Statens Naturhistoriske Museum.

  Er du vild med at tegne, og vil du gerne blive bedre? Er du vild med dyr og naturen omkring os? Så kom med til 'Tegn naturen'-workshop på Statens Naturhistoriske Museum.

  På tegneworkshoppen får du masser af hjælp, idéer og gode råd til naturhistorisk tegning af en professionel, erfaren illustrator og/eller kunstner. Du hører om, hvordan det er at arbejde som illustrator, og du får undervisning i et emne inden for tegning. Tag en eller to af dine egne tegninger med hjemmefra til workshoppen, så gennemgår vi dem sammen, og lærer hvad det næste skridt er for at blive en bedre tegner.

  Workshoppen er for børn og unge i alderen 10-16 år, som kan lide at tegne og gerne vil være bedre og/eller som kan lide naturen og dens detaljer.

  TEGN DINOSAURER II

  På årets sidste tegneworkshop er der igen dinosaurer på banen - denne gang de kødædende dinosaurer. Lær at tegne dyr som T-rex, raptorer og de mange andre rovdinosaurer på baggrund af vores viden om deres skeletter, tænder, kløer og fjer. Illustrator Lukas Damgaard giver gåde råd og ideer til at komme i gang med at tegne dinosaurer og giver feedback på dine tegninger.

  Lukas Øhlers Damgaard er professionel illustrator og animationsinstruktør. Lukas skaber portrætter af både mennesker og natur; fra planter til skeletter, dyr og mystiske væsener, i stilarter der spænder fra både stregtegning til malerier i klare, dybe og fantasifulde farver.

  PRAKTISK INFORMATION

  En workshop varer 1 time, og afholdes på Geologisk Museum, kl. 12:30, 13:45 og 15:00.

  Entré: Når der er betalt entré til museet eller fremvist årskort, koster det 50 kr. at deltage i tegneworkshoppen. Materialer er inkluderet i prisen.

  Billet: Billet til tegneworkshoppen skal købes forud og vises ved fremmøde.

  Køb din billet på Billetto.dk via dette link: https://billetto.dk/da/e/tegn-naturen-pa-statens-naturhistoriske-museum-billetter-272596

  Find flere praktiske informationer vores hjemmeside: http://snm.ku.dk/kalender/2018/tegn-naturen/tegn-naturen1711/

  Tema og tegner vil blive annonceret løbende


  Lør. d. 17. november 2018, kl. 12.30-13.30, 13.45-14.45, 15-16.

  Geologisk Museum