• Filmoverraskelse: Popcorn, sodavand og legendarisk gyser


  Bered dig på at blive stiv af skræk, når vi inviterer til gyseraften på SMK!

  Vær med, når vi udstyret med popcorn og sodavand gyser til en klassisk horrorfilm fra 1973. Titlen på aftenens film er en overraskelse, men lad os alligevel løfte sløret en smule: Filmen handler om en 12-årig pige, der bliver besat af en dæmon, kan rotere hovedet 360 grader, svæve over sengen og spy slim.

  Når mor er vild med gyserfilm
  Det er i anledning af efterårets store særudstilling Danh Vo - Take My Breath Away, at vi inviterer til filmvisning. Midt i udstillingen kan du nemlig finde værker med titler, der trækker tråde til en legendarisk gyserfilm, som kunstneren Danh Vo så første gang, da han var 7 år gammel - for nok var hans mor vild med at se gyserfilm, men hun turde ikke se dem alene. Og det gør vi heller ikke..

  Om udstillingen
  Dansk-vietnamesiske Danh Vo udfolder i udstillingen Danh Vo -Take My Breath Away sit poetiske og politiske forhold til kunsten. I udstillingen kredser Danh Vo om temaer som migration, kulturhistorie og identitet. Han plukker eksisterende genstande ud af deres oprindelige sammenhænge og væver dem sammen til fortællinger om identitet og kultur.

  Praktisk information
  Pris: Entré eller SMK Årskort

  Varighed: Filmen begynder kl. 17.30 og varer 2 timer.

  Filmvisningen er en del af SMK Onsdag.

  Om SMK Onsdag
  Hver onsdag holder vi åbent til kl. 20. Du kan tage med på en omvisning og opleve SMK's udstillinger om aftenen. Og så byder vi altid på en særlig overraskelse i form af eksempelvis film, koncertomvisninger og workshops


  Ons. d. 17. oktober 2018, kl. 17.30-19.30.

  Statens Museum for Kunst