• Kan klimaet klare en valgkamp?


  [JORDEN KALDER] Egner klimaet sig til et valgemne på nationalt plan? I så fald hvordan får man det på dagsorden? Og ikke mindst: Hvordan forhindrer man, at klimadebatten bliver en kampplads for enten rød eller blå politik? Arrangeret af Statens Naturhistoriske Museum.

  Jorden kalder: Debataften på Statens Naturhistoriske Museum

  Størstedelen af danskerne betragter i dag de globale klimaforandringer som et alvorligt problem. Bekymring for klimaforandringerne, opbakning til en mere ambitiøs klimapolitik og vilje til at ændre livsstil af hensyn til klimaet er stigende. Meget tyder på, at danskere tager klimaet alvorligt. Mange eksperter påpeger samtidig, at håndtering af klimaspørgsmålet er en fælles global opgave. En opgave vi skal samles om - ikke skændes om.

  Spørgsmålet er derfor: Kan klimaet klare en valgkamp?

  Egner klimaet sig til et valgemne på nationalt plan? I så fald hvordan får man det på dagsorden? Og ikke mindst: Hvordan forhindrer man, at klimadebatten bliver en kampplads for enten "rød" eller "blå" politik?

  Debattører:

  • Connie Hedegaard, Fhv. EU-kommissær og minister i Danmark
  • Jens Hoff, Professor, Institut for Statskundskab, Københavns Universitet
  • Jarl Krausing, international chef i CONCITO


  Ordstyrer: Martin Keller, Verdensmålskonsulent, Afdelingen for Bæredygtig Udvikling, Københavns Kommune.

  Køb din billet via Billetto.dk...

  Læs mere om arrangementet på vores hjemmeside og find flere oplysninger om alle forårets Jorden kalder debatarrangementer her...


  Tor. d. 28. februar 2019, kl. 19-20.30.

  Geologisk Museum