• VIP rundvisning og ølsmagning m. Adam Roigart fra Byhumle


  Eksklusivt arrangement: Oplev Den Nordiske Ølhave med Adam Roigart fra Byhumle. Arrangeret af Statens Naturhistoriske Museum.

  I Botanisk Have findes Danmarks største videnskabelige samling af planter, og de seneste par år er der groet et nyt temporært kvarter frem i haven - Den Nordiske Ølhave.

  Øl bygger på en lang, rig og vigtig tradition i de nordiske lande. Fra vikingernes øl til moderne nordiske opskrifter har brygmestre anvendt et stort udvalg af planter til at skabe karakteristiske og velsmagende drikkevarer, som er unikke for denne del af verden.

  Til dette VIP arrangement kommer du dels på en tur rundt i den historiske have fra 1872 med rundviser Mia Lindegaard Pedersen (der tales på dansk), dels på en spændende rundtur i Den Nordiske Ølhave i selskab med Adam Roigart fra Byhumle (der tales på svensk/dansk), som undervejs vil fortælle om plantning, drift og høst af humle.

  Vi afslutter med en ølsmagning med 2 forskellige øl fra The Eastern Craft - som det hører sig til i en ølhave.

  Det vil endvidere være muligt at købe humlestiklinger fra Byhumle.

  På Statens Naturhistoriske Museums hjemmeside kan du læse om flere V.I.P. rundvisning & ølsmagning arrangementer, samt finde oplysninger om Botanisk Have.

  Køb billetter her via Billetto.dk.


  Torsdag den 18. juli 2019, kl. 17-19.

  Botanisk Have