• Rundvisning i Botanisk Have


  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden. Dagens tema: Spiselige planter fra de varme lande. Arrangeret af Statens Naturhistoriske Museum.

  Oplev Botanisk Have på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden - heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen. På rundvisningen kommer vi både rundt udendørs i den romantiske have samt ind i væksthusene og det berømte victorianske Palmehus fra 1874. Ruten afstemmes efter årstiden og dagens vejr.

  Herudover har hver rundvisning et tema, som sætter særligt fokus på en højtid, en planteegenskab eller en del af Botanisk Haves samling, f.eks. orkidéer, snyltere eller medicinske planter.

  Dagens tema: Spiselige planter fra de varme lande
  Botanisk Haves væksthuse bugner af eksotiske og tropiske arter, og mange af dem er planterne bag en stor del af det vi spiser. Tag med på en rundtur i smagens og duftens verden blandt Palmehusets vækster.

  Køb billet
  Køb billet til rundvisningen d. 26. februar 2020 via Billetto.dk...

  Øvrige rundvisninger
  Se øvrige datoer og temaer for rundvisning i Botanisk Have her...


  Onsdag den 26. februar 2020, kl. 16.30-18.

  Botanisk Have