• Rundvisning i Botanisk Have


  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden. Dagens tema: Dagens tema: Spiselige planter i den danske natur. Arrangeret af Statens Naturhistoriske Museum.

  Oplev Botanisk Have på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden - heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen. På rundvisningen kommer vi både rundt udendørs i den romantiske have samt ind i væksthusene og det berømte victorianske Palmehus fra 1874. Ruten afstemmes efter årstiden og dagens vejr.

  Herudover har hver rundvisning et tema, som sætter særligt fokus på en højtid, en planteegenskab eller en del af Botanisk Haves samling, f.eks. orkidéer, snyltere eller medicinske planter.

  Dagens tema: Spiselige planter i den danske natur
  Naturen er et spisekammer fyldt med spiselige planter med saft, kraft og smag. På denne rundvisning kigger vi nærmere på en række af både de vilde og de mere tæmmede planter, der kan sankes i den danske natur.

  Køb billet
  Køb billet til rundvisningen d. 11. juni 2020 via Billetto.dk...

  Øvrige rundvisninger
  Se øvrige datoer og temaer for rundvisning i Botanisk Have her...


  Torsdag den 11. juni 2020, kl. 16.30-18.

  Botanisk Have