• Feriestemning på museet


  Vinterferie 8. 23. februar Vinterferien i uge 7 og 8 byder på oplevelser for hele familien. Oplev den nyåbnede udstilling om Kristian Zahrtmann - også i børnehøjde. Eller dyk ned i følsomme guldalderportætter af Christian Horneman.

  Kristian Zahrtmann i børnehøjde
  Tag de mindste med på opdagelse i den nye særudstilling Kristian Zahrtmann. Queer, kunst og lidenskab. Med vores gratis aktivitetsark i hænderne, kan i sammen digte videre på Kristian Zahrtmanns eventyrlige og sjove billeder. Find detaljer i malerierne og få en opskrift på en ægte Zahrtmann-kage, som i kan bage, når I kommer hjem.

  Børn kan også deltage i vores udklædnings-workshop for børn søndag d. 16. februar kl. 13-15.

  To nye udstillinger
  Foruden sæsonens store særudstilling om Kristian Zahrtmann kan I fra onsdag d. 19. februar opleve årets første Hjørneudstilling Med samme kraft. Pasteller af Christian Horneman. Hjørneudstillingen viser fire smukke pasteller malet af guldalderkunstneren, Christian Horneman, som ikke tidligere er blevet vist for publikum.

  Hjørneudstillingen tager jer med bag om den fine pastelteknik og med til de højeste diplomatiske cirkler i Europa og dramatiske begivenheder i Nordafrika.

  Fredag d. 21. februar kl. 15 kan I få en gratis introduktion til udstillingen.

  Kunst-app guider dig gennem samlingen
  Besøg eller genbesøg den faste samling af 100 års dansk kunst fra hele 1800-tallet med vores Vizgu-app. Scan et billede markeret med mobil-ikon og læs de mange spændende historier


  Lørdag den 8. til søndag den 23. februar 2020, kl. 11.

  Den Hirschsprungske Samling