• Tegnekursus I Københavns åndehuller Med Pia Fonnesbech / Den 1+2 August 2020


  På Pia Fonnesbechs tegnekursus i København byder motivkredsen på arkitektur, byrum, mennesker i byen, og byens grønne oaser. Du kommer hjem med små glimt af oplevelser fra de steder du har oplevet med stort nærvær i arbejdet på papiret. Arrangeret af Kunstskolen Kreativt Netværk.

  I denne weekend oplever du den gode energi det giver, når du fordyber dig i tegning i byens smukke rum og åndehuller. Du får begge dage desuden en aktuel kunstoplevelse, når Pia afslutter dagen med rundvisning på udstillinger, på museum og galleri.

  Undervisning kl. 10-16 begge dage.
  Pris 1.580 kr.

  LÆS ALT OM PIA FONNESBECHS TEGNEKURSUS I KØBENHAVN HER

  Handelsbetingelser:
  Du har 2 dages fortrydelsesret, herefter er din tilmelding bindende.

  Hvis du senere bliver forhindret er du velkommen til at give pladsen videre til en anden. Vi hjælper dig med at videresælge pladsen hvis vi har venteliste. Dette gælder også hvis du ønsker at flytte til et andet kursus.

  Vi returnerer din betaling hvis du melder fra inden 2 dage, eller hvis en anden overtager din plads. Vi fratrækker 400 DKK i betalingsgebyr ved tilbagebetaling, beløbet dækker vores faktureringsomkostninger.

  Du afmelder ved at skrive til info@kreativt-netvaerk.dk

  Vi gennemfører med min 8 - max 14 deltagere. Vi forbeholder os retten til at aflyse senest 1 uge inden kursusstart, hvis vi ikke opnår tilstrækkeligt deltagerantal. I tilfælde af aflysning får du naturligvis din fulde indbetaling retur Køb/bestil billet


  Lørdag den 1. og søndag den 2. august 2020, kl. 10.

  Botanisk Have