• Akvarelkursus I Københavns Parker Med Anita Viola Nielsen / Den 6-7 August 2020


  Du får her chancen for at studere Københavns parkmotiver, sammen med en kunstner der selv har hentet inspiration til sin egen kunstneriske praksis, i storbyers parker og naturområder. I Københavns parker finder du alle slags motiver. Arrangeret af Kunstskolen Kreativt Netværk.

  Du får her chancen for at studere Københavns parkmotiver, sammen med en kunstner der selv har hentet inspiration til sin egen kunstneriske praksis, i storbyers parker og naturområder. I Københavns parker finder du alle slags motiver, og Anita vil blandt andet lede opmærksomheden hen på træernes betydning i parkens rum, og i dit visuelle udtryk. Du pakker blot akvarel- eller skitseblokken, et par pensler og akvarelpaletten, så er du klar.

  Undervisning kl. 10-16 begge dage.
  Pris 1.580 kr.

  https://kreativt-netvaerk.dk/koebenhavns-parker-akvarelkursus/

  Handelsbetingelser:
  Du har 2 dages fortrydelsesret, herefter er din tilmelding bindende.

  Hvis du senere bliver forhindret er du velkommen til at give pladsen videre til en anden. Vi hjælper dig med at videresælge pladsen hvis vi har venteliste. Dette gælder også hvis du ønsker at flytte til et andet kursus.

  Vi returnerer din betaling hvis du melder fra inden 2 dage, eller hvis en anden overtager din plads. Vi fratrækker 400 DKK i betalingsgebyr ved tilbagebetaling, beløbet dækker vores faktureringsomkostninger.

  Du afmelder ved at skrive til info@kreativt-netvaerk.dk

  Vi gennemfører med min 8 - max 14 deltagere. Vi forbeholder os retten til at aflyse senest 1 uge inden kursusstart, hvis vi ikke opnår tilstrækkeligt deltagerantal. I tilfælde af aflysning får du naturligvis din fulde indbetaling retur Køb/bestil billet


  Torsdag den 6. og fredag den 7. august 2020, kl. 10.

  Botanisk Have