• Familierundvisning i Botanisk Have: Jule special


  Julen er fyldt med traditioner og mange af dem har rødder i planternes verden. På denne rundvisning kommer vi forbi et væld af julens planter og møder nogle af de særlige krydderier og frugter, som hører juletiden til. Arrangeret af Statens Naturhistoriske Museum.

  // Bemærk, at du ifølge myndighedernes nyeste retningslinjer skal bære mundbind eller visir i Palmehuset //

  Oplev Botanisk Have på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden - heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen. På rundvisningen kommer vi både rundt udendørs i den romantiske have samt ind i væksthusene og det berømte victorianske Palmehus fra 1874. Ruten afstemmes efter årstiden og dagens vejr.

  Herudover har hver rundvisning et tema, som sætter særligt fokus på en højtid, en planteegenskab eller en del af Botanisk Haves samling.

  Dagens tema: Julens planter
  Julen er fyldt med traditioner og mange af dem har rødder i planternes verden. På denne rundvisning kommer vi forbi et væld af julens planter og møder nogle af de særlige krydderier og frugter, som hører juletiden til. Vi går på opdagelse i Palmehuset og finder ud af, hvor kanelen til risengrøden, chokoladen til juleslikket og vaniljen til risalamanden kommer fra.

  Køb billet

  Køb billet til rundvisningen d. 20. december 2020 via Billetto.dk...

  Øvrige rundvisninger
  Se øvrige datoer og temaer for rundvisning i Botanisk Have her...


  Søndag den 20. december 2020, kl. 15-16.30.

  Botanisk Have