Relaterede events

Mød Kurt Leth på MAGION Biblioteket

Magion: Tor. d. 5. oktober 2017, kl. 19.

Kurt Leth er en legende både på TV SYD og TV 2 Østjylland. Torsdag d. 5. oktober besøger han MAGION Biblioteket.
En historie om de mennesker Kurt Leth har mødt på sin vej

Kurt Leth fortæller om spændende personer på hans vej igennem tv-journalistikken fra starten i Danmarks Radio via TV 2 systemet. Mange af indslagene på tv bygger på menneskelige historier plus en perlerække af indslag om mennesker fra sportens verden. Et bevægende, charmerende og humoristisk foredrag om mennesker og deres livshistorier.

Foredraget er først og fremmest fængende beretninger - anekdoter - om nogle af de mest spændende og fantastiske mennesker, som Kurt har mødt i sine mange år som journalist. Det være sig som som skrivende, radio og tv-journalist. I sit foredrag giver Kurt også et indblik i, hvordan man laver tv.

Kurt Leth en legende både på TV SYD og TV 2 Østjylland. Kaffe med Kurt i mange år det mest sete og populære program på TV SYD. Det samme kan siges om programmet Kurt kom Forbi på TV 2 Østjylland. Det kørte i 22 år. For Kurt handler det om at lave tv med almindelige mennesker med en ualmindelig historie, og han er en institution i dansk tv. En pioner ud i regional fjernsyn. Han har været med til at starte både TV SYD og TV 2 Østjylland op.

Pris: 80,- inkl. Kaffe og kage

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Grindsted og omegns slægts- og lokalhistorisk forening


Arrangeret af Billund Bibliotekerne.
Pris: alm 80 kr


Indsend en rettelse til arrangementet