Relaterede events

Spisning med Peter og De Andre Kopier

Magion: Tor. d. 5. juli 2018, kl. 17.

MAGION giver spisningen inden Kim Larsen-koncerten den 5. juli et skud ekstra nostalgi.
For 114 kr. inkl. gebyr får gæsterne en grillmenu & musikalsk underholdning med Peter De Andre Kopier i MAGION - alt sammen i gåafstand fra koncerten på Grindsted Stadion, der starter kl. 17. Den musikalske underholdning er gratis, men spisning skal købes på forhånd.

Man siger, at Peter De Andre Kopier er som at løse returbillet til Kim Larsens tidligste år med uden Gasolin - et super-nostalgisk genhør, hvor luftguitaren ruskes til Strengelegen der er gang i Rabalderstræde.Med en kombination af Peter De Andre Kopier lækker grillmenu kan publikum ikke undgå at komme i den rette feststemning inden den originale Larsen går på scenen i Gryden.

Spisning starter kl. 17.00 - baren er åben fra kl. 16.30

Læs mere om Peter & De Andre Kopier - Danmarks Bedste Gasolin' Show
www.peterogdeandrekopier.dk
www.facebook.com/kopierne

MAGION er røgfrit. Men skulle rygetrangen alligevel trænge sig på, henviser vi til udendørsarealerne omkring MAGION, gør samtidig opmærksom på, at trappen ude foran hovedindgangen så er røgfri.

MAGION ligger i Grindsted på adressen Tinghusgade 15, 7200 Grindsted. Vi har tilknyttet parkeringspladser foran bagved vores bygning. Ved større arrangementer anbefaler vi at køre efter parkeringspladsen bagved MAGION på Søndre Boulevard 10, 7200 Grindsted.

Til koncerter som denne vil der altid være plads til kørestolsbrugere deres ledsager. Husk blot venligst ved billetkøb at oplyse, at I ønsker en kørestolsplads, der vil til koncerten være reserverede pladser til jer.

MAGION har desuden handicapfaciliteter i form af brede indgange, elevator ned til DJS Arenaen handicapvenlige toiletter. Derudover kan kørestolsbrugere parkere tæt ved hovedindgangen, hvor de så kan entrere MAGION via rampen. Kontakt MAGION for yderligere information.

Læs mere om koncerten på www.magion.dk


Pris: 114,00 DKK


Indsend en rettelse til arrangementet