Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer

   You are here

   Besøg i den gamle Rådhussal, Roskilde

   Dato: Tir. d. 20. marts 2018
   Pris: (Fri entré)
   Tid: kl. 17.30
   Lokation: Byens hus, Stændertorvet 1, Roskilde
   Arrangeret af: Ingeniørforeningen.
   Mødested: Indgangen til det gamle Rådhus, Stændertorvet 1, 4000 Roskilde. Tid: den 20. marts 2018, Kl. 1730 Blev du måske viet her eller har du andre relationer til salen??? Denne aften vil Lotte Fang-Borup fortælle Roskilde gamle Byrådssals historie.
   Mødested: Indgangen til det gamle Rådhus,

   Stændertorvet 1, 4000 Roskilde.

   Tid: den 20. marts 2018, Kl. 1730   Blev du måske viet her eller har du andre relationer til salen???

   Denne aften vil Lotte Fang-Borup fortælle Roskilde gamle Byrådssals historie, og det der i dag samlet hedder Byens Hus, nemlig det gamle Rådhuset der blev taget i brug i 1884, Duebrødre Hospital fra 1878 mm.

   Mange kender sikkert den gamle, smukke byrådssal som et fashionabelt sted, og nuin-stedet at blive viet! Og måske har netop du romantiske og/eller andre oplevelser herfra. Det var trods alt her hvor byens besluttende og udøvende magt sad gennem mange år, inden stedets væsentligste funktion her på det seneste altså er blevet bryllupper!

   Salen, der nu er tilbage i sin gamle ypperste stand, med de oprindelige -og nu restaurerede- imiterede gyldenlædertapeter, de malede, grønne tæpper på væggene i indgangspartiet og i vestibulen samt de flotte loftsbjælker, vil danne rammen om aftenens foredrag, der varer ca. halvanden time.

   Alle er velkomne til dette åbne og offentlige foredrag, der er kommet i stand som et foredrag i Dansk Ingeniørforening, Roskilde-Køge-afdelingens regi