Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer

   You are here

   Pengeskabelsesbedraget

   Dato: Tir. d. 29. maj 2018
   Pris: (Entré: 25 kr.)
   Tid: kl 19-21
   Lokation: Byens hus, Stændertorvet 1, Roskilde
   Foredrag v. tidligere investment banker i Credit Suisse First Boston og Morgan Stanley, Mads Palsvig. Hvordan kan man være bankmand i 30 år, HD i finansiering og cand.jur, og møde adskillige centralbank-chefer, uden at vide hvordan pengeskabelsen er?

   Tidligere investment banker Mads Palsvig vil gen- nemgå pengeskabelse og give sit syn på, hvorfor det er så vigtigt, at vi alle sætter os ind i den. Hvorfor det bogstave- ligt talt gælder liv og død. Det vil han til et foredrag i Byens Hus, Den Gamle Byrådssal, Stændertorvet 1, Roskilde, 29. maj kl 19-21.

   Herudover vil der være tid til at høre om nogle af mærke- sagerne i det nye parti JFK - Jorden Frihed Kundskab og stille uddybende spørgsmål. Det er Mads, der har stiftet partiet.

   Mads Palsvig kender om nogen finansverden indefra. Hvad, der nok var fremmed for finansverden, er, at Mads samtidig er et menneske, der sætter etiske principper højt. Da Mads begyndte at interessere sig for, hvorfor det gik så galt for mange af de U-lande, som vi lånte penge, gik det galt med karrieren. Fra de højeste cirkler blev det besluttet, at Mads skulle ,,black listes", og i dag kan han ikke længere få ansæt- telse i en bank.

   Kom og hør et foredrag, som vil ændre de flestes opfattelse af Verden i dag.

   Vel mødt!