Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer

   You are here

   ALDKon - Rollespilsdag i Byens Hus

   Dato: Lør. d. 1. september 2018
   Pris: (Fri entré)
   Tid: kl. 09.30
   Lokation: Byens hus, Stændertorvet 1, Roskilde
   D&D Adventurers League Danmark inviterer til en dag fuld af rollespil. Kom og se hvad rollespil er for noget, snak med de erfarne rollespillere, lav en karakter og spil med! Kl. 13 skyder vi et stort fler-bords spil i gang, hvor alle er velkomne!
   D&D Adventurers League Danmark - ALDK i daglig tale - er en ung organisation for alle med en interesse for Dungeons & Dragons rollespillet, og særligt det organiserede spil Adventurers League - Eventyrernes Klub. Vi spiller rollespillet i dets originale form, rundt om et bord bevæbnet med blyant, terninger og karakterblad.

   Den 1/9-2018 åbner ALDK dørene i Byens Hus for, at alle der er nysgerrige på hvad rollespil er, kan få svar på alle spørgsmål og selv sidde med ved bordet for at jage orker eller dét, der er værre.

   Om formiddagen afholder vi bl.a. en workshop, hvor du kan få hjælp til at skabe en karakter, og du kan få en indføring i hvad Adventurers League er og endelig er der mulighed for at spille med i en en- eller to-times session, for at prøve spillet. Er du garvet spiller, har vi også mulighed for at hjælpe dig igang med din karakter til den nye sæson, der starter dagen før.

   Kl. 13 starter dagens hovedattraktion - nemlig en såkaldt Epic. Epic'en er en form for fler-bordsspil, hvor 5-10 borde - og dermed 40-70 spillere - tager del i den samme overordnede historie. Det er på een gang indlevende rollespil og total-teater, med udklædte spil-figurer der vandrer rundt mellem bordene og skaber ravage eller leverer udstyr til spillerne. Sammen skal bordene opnå et fælles mål, så der skal samarbejdes på tværs hvis alle skal overleve!

   Efter epic'en bliver der igen mulighed for at spille et to-timers spil, måske skal du prøve dit nye magiske våben eller trolddomsformulare du fik i løbet af epic'en.

   Vi takker af når klokken bliver 19:30.

   Hele fornøjeligheden får du adgang til for 0,- kr! Alle er velkomne, men ved du allerede nu, at du kigger forbi, for kom forbi hjemmesiden http://www.dnd-al.dk og registrér dig til begivenheden på siden: http://www.dnd-al.dk/event/ddep07-02-drums-of-the-dead-tier1-tier2-tier3-tier4-01092018/