Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer

   You are here

   Musik fra mellemøsten med bilal irshed trio

   Dato: Lør. d. 1. december 2018
   Pris: (Fri entré)
   Tid: kl. 18
   Lokation: Byens hus, Stændertorvet 1, Roskilde
   Oplev en hyldest til ouden og hør den klassiske arabiske musik i en ny mesterlig fortolkning bakket op af cubanske rytmer.
   Det arabiske strengeinstrument med den smukke klang, oud'en, troner centralt i den arabiske musiktradition. Bilal Irshed, en herboende palæstinensisk komponist og oud- virtuos, står herhjemme som en af de fremmeste eksponenter for oud'en. En sjælfuld musiker, der både dyrker den traditionelle mellemøstlige folkemusik og det klassiske arabiske repertoire, men som også° lader oud'ens skønne og vemodige toner klinge i nye sammenhænge.

   Bilal Irshed Trio består, foruden Bilal Irshed, af den danske bassist Rasmus Møldrup og den herboende cubanske perkussionist Yohan Ramon. De musikalske rødder er at finde i den klassiske arabiske musik, men Trioen bevæger sig ud i en helt ny kontekst hvor det tæNe og organiske sammenspil mellem oud'en, nordisk jazz og cubanske rytmer har gjort trioen til noget helt særligt.

   Trioen har eksisteret siden 2011 og har udsendt to albums - 'Composions' (2011) og 'Chronotope' (2015). De har siden spillet et væld af koncerter.

   Døre åbner kl. 18.00

   Koncert 19:00

   Musik er tilgængelig på Tidal, Apple Music, iTunes, Amazon, Spotify og mange andre online musikplatforme.

   For mere information besøg venligst:

   http://www.bilalirshed.com

   https://www.youtube.com/watch?v=Xw9NQkTTFDI