Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer

   You are here

   Workshop med Mindfulness for børn fra 6-10 år i vinterferien

   Dato: Tir. d. 19. februar 2019
   Pris: (Fri entré)
   Tid: kl. 13-14
   Lokation: Byens hus, Stændertorvet 1, Roskilde
   Foreningen for børn med angst vil gerne sætte fokus på psykisk sundhed for børn. Derfor har vi arrangeret en workshop for alle børn i alderen 6-10 år. Workshoppen er lavet i samarbejde med Lotte Cecilie Juel Pedersen.
   På denne workshop vil vi introducere, hvordan børn ved hjælp af sanse- og vejrtrækningsøvelser kan tage en mental pause fra hverdagen. Vi vil starte med en kreativ øvelse, hvor vi vil lave glimmerflasker med børnene, tale om tanker og følelser og hvordan vi kan sætte tankerne lidt i bero. Rent visuelt illustrerer glimmerflasken børnenes tanker og følelser, og når de igennem mindfulness lærer at stoppe op og tage en dyb indånding og finde indre ro og få fokus, kan de pludselig se klart igen - glimmeret falder til bunds i flasken og tankerne og følelserne bliver sat på hold. Derefter vil vi lave lidt udstræk og mærke vores krop. Afslutningsvis vil vi lave en meditation for børnene, hvor de mærker fornemmelsen af deres egen indre ro og selvkærlighed. Denne workshop vil foregår i tryghed og med en ro og glæde, der gør at alle skal føle sig velkommen.

   Workshoppen henvender sig til børn mellem 6- 10 år. Der er begrænset pladser og tilmelding er nødvendig på mail: mia@boernmedangst.dk