Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer

   You are here

   Roskilde Fredskonference

   Dato: Onsdag den 10. til søndag den 14. juli 2019
   Pris: (Fri entré)
   Tid: kl. 9-17
   Lokation: Byens hus, Stændertorvet 1, Roskilde
   I løbet af 5 spændende og udfordrende dage, har unge danskere mellem 16-24 år mulighed for at blive en del af Roskilde Fredsdkonference. Konferencen er sat op af 10 international unge med erfaring med fredsarbejde i Senegal, Øst-Timor og Hviderusland.
   Når man hører order Fred, så ledes tankerne hurtigt hen på u-lande og krig. Med i virkeligheden, så er Fred så meget mere end dét. Fred handler om, man ser på verden uden fordomme. Fred handler om, at man interagerer med verdens mennesker uden at holde fast stereotyper. Fred handler om, at man samarbejder om at skabe et samhørigt samfund med plads til diversitet og forskelligheder.

   Læs mere om Fredskonferencen og bliv en del af den på dette link.

   Målet med Roskilde Fredskonference er at samle 30-40 af Roskilde og omegns mest engagerede unge, og bruge fem sommer-dage på at udforske måder hvorpå Roskilde kan give mere plads til diversitet og forskelligheder.

   Sammen med de friske, unge deltagere, vil vi stille spørgsmål så som: Hvordan kan danske unge være med til at hjælpe med integration af minoriteter? Hvordan kan vi skabe fokus på ligestilling mellem kønnene? Hvordan kan vi sikrer os, at alle unge kan være åbne om deres seksualitet?

   Hvis dét lyder som noget for dig, så kan du lige nu ansøge om at blive deltager i Roskilde Fredskonference!