Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer

   You are here

   Klima og grøn omstilling - hvad vil kandidaterne egentlig?

   Dato: Tir. d. 21. maj 2019
   Pris: (Fri entré)
   Tid: kl. 19.30
   Lokation: Byrådssalen, Stændertorvet 1, Roskilde
   Mød Jeppe Trolle (RV), Mette Gjerskov (S), Kristian Gylling (Å), Lars Kristian Brask (V), Jan Bjergskov Larsen (F), Mathilde Winther (Ø), og Merete Dea Larsen (DF). Hør dem blive udfordret af forskere og grønne stemmer - og deltag selv i debatten.
   Hvor store er klimaproblemerne ifølge de politiske partier? Hvor store er udfordringerne for at stoppe den globale opvarmning og sikre en grøn omstilling, der stopper CO2 udledningerne, og sikrer biodiversitet og drikkevand?

   Folketingskandidaterne i Roskilde-området vil gerne debattere klima og grøn omstilling. Så nu mødes de til en debat den 21. maj i Den gamle Byrådssal på Stændertorvet om netop dette emne. Her vil de møde modspil fra bl.a. forskere, fagbevægelse, grønne bevægelser og byrådsmedlemmer.

   På mødet er både det lokale og det landsdækkende niveau repræsenteret: for hvad kan Folketinget gøre for at stimulere den grønne omstilling, som Roskilde gerne vil, og hvordan kan Roskildes erfaringer bringes ud over kommunegrænsen, og måske endda ud over landets grænser?

   Mødet er arrangeret af borger-netværket #Vores klimavalg 2019