Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer

   You are here

   Gong Meditation i Byens hus Roskilde, i lokalet Under Gulvtæppet

   Dato: Søndag den 23. februar 2020
   Pris: (Entré: Kr 100)
   Tid: kl. 10-11.30
   Lokation: Den gamle byrådssal i Roskilde, Stændertorvet 1, Roskilde
   Denne gang er det lokalet Under Gulvtæppet der danner rammerne for vores indendørs Gong meditation i Roskilde, hvor du har muligheden for at opleve Gongens magiske effekt på din krop og sjæl.
   I samklang med gongens lyde og vibrationer bliver dit nervesystem beroliget. Lydens vibrationer påvirker vores krop og sjæl ved at vibrere hudens overflade og hver eneste celle. Når du giver slip og bare lader lyden skylle over din krop og sjæl, vil du kunne komme i en meditativ tilstand.

   Vi starter med mantra og åndedrætøvelser for at sætte gang i kroppens energibaner og derefter en mantrameditation. Siden guider vi dig gennem afspænding hvorefter din krop og sjæl er modtagelig for gongens vibrationer.

   Du skal bare give slip og nyde alt det skønne der strømmer mod din krop.

   MEDBRING en yogamåtte/ underlag og pude, samt et tæppe til at lægge over dig. Hvis det er svært at ligge ned, så medbring i stedet en taburet eller en stol du kan sidde på. Har du ikke yogamåtte? Send en besked til os hvis du ønsker at låne yogamåtte og tæppe for 30 kroner.

   BEKLÆDNING: Salen er opvarmet, men gulvet kan være koldt.

   LOKATION: I lokalet Under Gulvtæppet Byens Hus, Stændertorvet 1, Roskilde. Du går ind i gården bag det gamle rådhus og ned ad trappen i kælderplan.

   PLADSER: Der er max 19 pladser.

   TILMELDING til: abhcoach@gmail.com eller i denne begivenhed.

   PRIS: Kr 100

   BETALING til Mobilpay Arnlaug tlf 20888905.

   Pladsen er sikret når betalingen har fundet sted.

   Hvis du mod forventning er forhindret, kan pladsen gives til en anden, eller refunderes senest den 21.2.

   OM OS:
   Betina Manniche er uddannet pædagog. Hun er der ud over NLP terapeut samt hypnoterapeut og også yoga instruktør indenfor Hatha og yin yoga´en. Sidst men ikke mindst udøver hun klangmeditationer, klangmassør og endvidere Gong spiller.

   Arnlaug Björg Hálfdanardóttir er født i Island og er sygeplejerske. Hun er Master i Business Coaching og Kundalini yoga instruktør. Senere uddannede hun sig til Gong spiller og Gong Therapy