Arrangementer

   You are here

   Pop-up Lysstøberi - Hjemme hos dig selv

   Dato: Man. 25. til fre. 29. jan. 2021
   Pris: Fri entré
   Tid: når du ønsker det
   Lokation: Online event
   Hjemmeside: Se hjemmeside
   Lysmagien er løs, når vi sammen hver for sig tryller lys-stumper til nye lys. I Lysfestugen 2021 inviterer Byens hus til Pop-up Lysstøberi hjemme hos dig selv, hvor vi i fællesskab omstøber Skrald til Skat.
   Vi er mange som elsker stearinlys - særligt i de mørke vintermåneder. De spreder hygge, varme og ja - LYS! Den mørke side af det hyggelige lys er, at produktionen kræver mange ressourcer og at vi ofte smider en god del af lyset ud.

   I Byens hus forvandler medborgere Skrald til Skat, og i fællesskabets og bæredygtighedens navn, har I doneret jeres lysstumper siden sidste Lysfest.

   Du kan selvfølgelig bruge egne lysrester, men du er også velkommen til at afhente materialer ved Byens hus.

   Materialer kan afhentes udenfor Byens hus fra onsdag den 20. januar til og med fredag den 29. januar i tidsrummet man-fre: 9-20 og søndag: 10-16 - så længe lager haves.

   Ring til husværten på telefon 20534805, så stiller de en pose ud til dig.

   OBS! Materialerne har været i 72 timers karantæne og kan evt. hentes 72 timer før de bruges - på den måde er de 100% coronasmittefri.

   Find din Pop-up Lysstøberi hjemme hos dig selv-instruktion på hjemmesiden www.byenshusroskilde.dk/lysfest21 - eller klip det ud af Roskilde Avis