Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer

   You are here

   Fællesudstilling - Månedens Kunstnere 2016

   Dato: Man. d. 9. til fre. d. 27. januar 2017
   Tid: kl. 10
   Lokation: Roskilde Bibliotek, Dronning Margrethes Vej 14, Roskilde
   Tiden er kommet til Roskilde Bibliotekernes årlige udstilling med månedens kunstnere, hvor man kan opleve et bredt udvalg af kunstværker. De lokale kunstnere har meget at byde på rent kunstnerisk. Det er det indtryk man får, når man ser den palet af værke.
   På udstillingen kan ses værker af Carl-Chr. Jensen, Sten Asbirk, Alice Pandora Hansen, Cecilia Holsbo, Birgit Kjemtrup, Karin Hagen Olsen, Sanne Andersen, Hanne Bonde, Katja Estrup, Jesper Jensen og Kirsten Lang, opleves. De har alle udstillet deres kunst som Månedens Kunstnere i løbet af 2016 på tværs af fem biblioteker i Roskilde.

   De 11 kunstnere spreder sig over forskellige materialer og former som keramik, tekstilskulpturer, akryl- og akvarelmalerier, fotos, patchwork, tekstilkunst, glaskunst og filt. Gruppen tæller både yngre, ældre, uddannede og autodidakte kunstnere. Fælles for dem alle er deres lokale forankring i egnen omkring Roskilde.

   Nu samles værker af de 11 kunstnere i en fællesudstilling i Salen på Roskilde Bibliotek den 18. - 27. januar 2017. Biblioteket holder fernisering onsdag den 18. januar kl. 17-19, hvor formand for Kultur- og Idrætsudvalget Birgit Pedersen byder velkommen og åbner udstillingen. Der bydes på et glas og lidt chips.

   I Udsigten på Roskilde Bibliotek udstiller kunstnerne derudover tre værker hver fra den 9. - 27. januar. Udstillingerne kan opleves i bibliotekets åbningstid

Musicon Kalenderoversigt