Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer

   You are here

   MODERNE danseworkshop (for 13-17 ÅR)

   Dato: Søn. d. 2. april 2017
   Pris: (Entré: 50)
   Tid: kl. 14.30-16.30
   Lokation: Laboratoriet, Musicon, Rabalderstræde 10, Roskilde
   Dans dig til en dejlig søndag - glæd dig til to timers dans med en professionel danser og en gruppe danseinteresserede unge.
   Praktisk
   Workshoppen på Aaben Dans er for alle, både hvis man har danset før, og hvis man lige er startet.

   Kernen i undervisningen er at skabe danseglæde gennem et kreativt og fysisk arbejde med egen krop og gennem samarbejdet med andre.

   Træningen er bygget op omkring grundelementerne opvarmning, øvelser, lege, bevægelser, improvisation, små koreografier og udstrækning. Genremæssigt er omdrejningspunktet moderne, kreativ dans.

   Tilmelding på billet@aabendans.dk eller på tlf. 35820610

   Om Merete Dam - er uddannet i moderne dans fra Laban Centre i London og danseformidleruddannelsen fra statens scenekunstskole.

   For Aaben Dans og Dansefyrtårnet ROK underviser Merete både vores mandags-dansehold og på skoler i kommunen og regionen for både elever og lærere. Dertil har hun undervist på Showakademiet, AL-dans og Love2dance i en årrække. Pt. er Merete fast tilknyttet Ishøj Kulturskole, og har også freelancejobs som danseformidler for bl.a. dansekonsulenterne og som koreograf for bla. Herlev revy og Teater.

   I regi af Aaben Dans og ROK underviser Merete i moderne dans, men stilistisk favner hun også showdance, streetdance show, balletteknik og stepdans

Musicon Kalenderoversigt