Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer

   You are here

   FredagsJam: Just Kids og Ste van Holm på Ragnarock

   Dato: Fre. d. 18. maj 2018
   Pris: (Fri entré)
   Tid: kl. 15 - 16.45
   Lokation: RAGNAROCK - museet for pop, rock og ungdomskultur, Rabalderstræde 16, Roskilde
   Nyd en kold øl, en varm kop kaffe eller måske lidt fra menuen til lyden af helt nye og upcomming sprøde toner serveret af "Just Kids" og "Ste van Holm" på Ragnarocks caféscene.
   Fredagsjam er RAGNAROCKS "kravlegård" for nye upcomming musikere, der på RAGNAROCKs caféscene får mulighed for at optræde for et publikum og prøve repertoiret af. Måske kan du være en af de første til at opleve morgendagens musikhistorie. Denne fredag giver vi scenen op til:

   Just Kidz - Osted Efterskole:

   Bandet Just Kidz kommer fra musiklinjen på Osted Efterskole. Bandet spiller et bredt repe-toire af covernumre fra de sidste 50 års pop og rock historie. Derudover præsenterer de også deres egne orginale fortolkninger af kendte numre og selvfølgelig deres helt egne kompositioner, hvor bandet selv har skrevet tekst og musik. Glæd jer til at oplev et band, som sprudler af ungdommelig energi, gode musikalske ideer og masser af spirende talent.

   Ste van Holm:

   Ste van Holm er en dansk musiker og video artist. Han begyndte at spille guitar i en alder af 13 år, og var allerede dengang også interesseret i at skrive sange og producere musik. Dengang var han inspireret af 70'ernes britiske rock, som f. Eks. Pink Floyd og Genesis.

   Teksterne bevæger sig ofte inden for videnskabelige emner, som radioaktivitet og elektricitet, og folkene bag disse emner og opfindelser. Hans seneste album 'Tesla', er et koncept album, der fokuser på den serbisk kroatiske opfinder Nicola Tesla, som introducere verden for vekselstrøm, der bruges over alt i dag.

Musicon Kalenderoversigt