Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer

   You are here

   Sommersjov på Ragnarock (for alle)

   Dato: Tirsdag den 30. juli 2019
   Pris: (Entré: Børn og unge under 18 år er gratis. Voksne 95 kr)
   Tid: kl. 10-17
   Lokation: RAGNAROCK - museet for pop, rock og ungdomskultur, MUSICON, Rabalderstræde 16, Roskilde
   Ragnarock inviterer hver tirsdag i juli til krea, leg og musik for børn og voksne i alle aldre. Start dagen med vores populære familieomvisning "Mig og musikken" - en legesyg tur i RAGNAROCKS udstilling, hvor børnene er i centrum.
   Vi skal høre fed musik, danse, snakke, quizze, skrige og køre rundt på verden største pladespiller. Fortsæt i værkstedet, hvor vi finder gamle kassettebånd og CD'er frem og giver dem nyt liv. Lav f.eks. en cool 80'er-inspireret hiphop-kæde, smukke spejle eller discokugler - det er dig, der bestemmer. Hyg jer sammen om musikkens teknologi, og find ud af, hvor gamle de voksne virkelig er. Måske finder I en gammel yndlingsskive i bunken, eller taler om, hvorfor CD'en er sygt nederen.

   De voksne kan få den fulde museumsoplevelse og afslutte dagen med en rundvisning i museets udstilling. Tag med på en kalejdoskopisk rejse gennem poppen, rockens og ungdomskulturens udvikling fra 1950'erne og frem - det er fortællingen om, hvordan unge med musikken som lydspor har flyttet grænser og påvirket samfundet.
   Mig og musikken - familierundvisning: kl. 11.00-11.45, gratis når entréen er betalt.
   Krea-værksted: Kl. 11.45-14.30, 25 kr. pr. barn
   Rock, pop og ungdomskultur - (voksen)rundvisning i museets udstilling: 13.30-14.30, gratis når entréen er betalt

Musicon Kalenderoversigt