Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer

   You are here

   Workers in Songs duo på bryggeriet

   Dato: Lørdag den 22. juni 2019
   Pris: (Fri entré)
   Tid: kl. 20
   Lokation: Musicon Mikrobryggeri, Penselstrøget 52, Roskilde
   Denne aften gæster Workers in Songs Musicon Mikrobryggeri som duo, idet forsanger Morten Krogh tager Ulrik Tarp Merrildgaard (banjo, guitar) med på et af sine absolutte yndlingsvandhuller for at drikke gode øl og spille noget folket americana.
   WORKERS IN SONGS (DUO)

   Denne aften gæster Workers in Songs Musicon Mikrobryggeri som duo, idet forsanger Morten Krogh tager Ulrik Tarp Merrildgaard (banjo, guitar) med på et af sine absolutte yndlingsvandhuller for at drikke gode øl, fortælle røverhistorier og spille noget folket americana.

   At opleve Workers in Songs live er en oplevelse af mange facetter. Publikum bliver introduceret for en bred vifte af sange, der spænder fra de stille fortællinger til grænseoverskridende vildskab og humoristiske historier. Netop vekselvirkningen mellem den temperamentsfulde energi og det afdæmpede åndedræt giver en fascinerende kontrast i den samlede musikalske oplevelse.

   Det første man lægger mærke til under koncerten er forsanger Morten Kroghs særprægede stemme, der vrider sig ud gennem højtaleren og indfanger rummets fulde opmærksomhed. På samme måde er den musikalske ramme original og nyskabende, selvom instrumenteringen er traditionel indenfor genren med bl.a. banjo, guitar, mundharpe og vokalharmonier

Musicon Kalenderoversigt