Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer

   You are here

   Syng Norden Sammen

   Dato: Lørdag den 7. september 2019
   Pris: (Fri entré)
   Tid: kl. 19.30
   Lokation: Roskilde Festival Højskole, Basgangen 20, Roskilde
   Foreningen Norden bliver 100 år. I Aarhus samles nogle af Nordens bedste kor. Koncerten vises på storskærm mange steder. Undervejs er der fællessang, som hele Norden kan være med til. Alle er velkommen.
   2019 markerer 100-året for stiftelsen af Foreningerne Norden, og for at fejre jubilæet vil Aarhus Festuge og Foreningen Norden samle folk i hele Norden via sang. Lørdag d. 7. september kl. 20.00 samles nogle af Nordens bedste kor i Aarhus for at medvirke i en storslået koncert, der både indeholder korsang på højeste niveau og fællessang for hele Norden. Koncerten transmitteres via livestream direkte fra Aarhus.

   I løbet af koncerten synges tre nordiske fællessange, hvor alle uanset sangstemme, nationalitet eller alder inviteres til at synge med. De tre udvalgte sange er ‘Til Ungdommen (Kringsatt av Fiender)', ‘Vem kan Segla Förutan Vind' og ‘I Skovens Dybe Stille Ro'.

   I Roskilde inviterer Foreningen Norden i Roskilde-Lejre i samarbejde med Roskilde Festival Højskole til at deltage i fællessangen. Koncerten kommer på storskærm på Højskolen så alle borgere i Roskilde og Lejre kan komme og deltage i de 3 fælles sange samt høre hele koncerten fra Aarhus Festuge

Musicon Kalenderoversigt