Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer

   You are here

   Specialized Days

   Dato: Lørdag den 21. og søndag den 22. september 2019
   Pris: (Fri entré)
   Tid: kl. 10-.17
   Lokation: Hal 9 - Eventhal på Musicon, Musicon, Rabalderstræde, Roskilde
   Nu byder vi dig og dine cykelinteresserede venner velkommen til to spændende dage i Roskilde. Kom og oplev de nye produkter, og prøv vores nye 2020 cykler. Arrangementet er gratis.
   Nu byder vi dig og dine cykelinteresserede venner velkommen til to spændende dage i Roskilde fra den 21. til den 22. september. Kom og oplev de nye produkter, hør om vores Retül-bikefit program og ikke mindst prøv vores nye 2020 cykler.

   Arrangementet er gratis - og ikke nok med det, så udlodder vi begge dage en ANGi-styrtcensor til de 10 første, som tester vores cykler. ANGi er en styrtcensor, som vil give dig en uovertruffen sikkerhed på dine cykelture.
   Læs mere om ANGi her: www.specialized.com/angi

   Testcykler:
   Vi stiller et stort udvalg af testcykler til rådighed under hele arrangementet. Ønsker du at prøve en cykel, skal du blot medbringe egne sko, pedaler og hjelm. En anden meget vigtig ting er, at du SKAL medbringe et ID med billede for at låne en testcykel.

   Forplejning:
   Det vil også være muligt købe mad og drikke under hele arrangementet. Vi har allieret os med det lokale Roskilde-bryggeri Musicon Mikrobryggeri, som vil have varme retter og kolde drikke klar begge dage

Musicon Kalenderoversigt