Arrangementer

   You are here

   Online fællessang fra Roskilde Festival Højskole

   Dato: Tor. 25. feb. 2021
   Pris: Fri entré
   Tid: kl. 19.30
   Lokation: Online event
   Hjemmeside: Se hjemmeside
   Kom til fællessang hver for sig direkte fra den orange foredragssal. Aftenen bliver lavet i samarbejde med: Roskilde Festival, Byens Hus, Musiconsekretariatet, Roskilde Musiske Skole, HF og VUC Roskilde, Roskilde Synger og ALSANG.
   Vi savner fællesskab i Roskilde. Byen sover, festivalen venter og de flest unge som ældre sidder hjemme. Lockdown 2.0 er en hård tid for alle os, der elsker fællesskaber, kulturliv og at skabe ting på tværs, så derfor invitere Roskilde Festival Højskole til online fællessang sammen med byens kultur- og musikinstitutioner.
   Nogle af de unge, der for alvor har det hårdt er de upcoming kunstnere i det musikalske vækstlag, som skulle spille deres første store koncerter på Roskilde Festival sidste år. En af dem har vi inviteret på besøg til at give os et indblik i, hvordan det føles, når kulturlivet er på stand by. Det er sangeren GRETA, som vil lære os sangen Hydrogen. På programmet har vi også Signe Brink Wehl, der er Head of Arts & Activism på Roskilde Festival. Hun vil sætte os ind i de tanker, festivalen går med om at kuraterer indhold, der godt kan lade sig gøre som f.eks. værket 'Understanding', der spreder lys i mørket på Ofelia Plads i København.
   Værter er korleder Camilla Tiedt og viceforstander Kirsten Ida Enemark fra Roskilde Festival Højskole.

   Link: https://www.facebook.com/events/899520140801549

Musicon Kalenderoversigt