Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer   You are here

   Nytårskoncert med Borup Brass Band

   Dato: Søn. d. 15. januar 2017
   Pris: (Entré: 150 kr)
   Tid: kl. 14
   Lokation: Dåstrup Forsamlingshus, Byvejen 15, Dåstrup, Viby Sjælland
   Arrangeret af: Viby Musikforening.
   For 9. år i træk arrangerer Viby Musikforening den efterhånden traditionsrige nytårskoncert i Dåstrup Forsamlingshus. Søndag den 15. januar.
   Der endnu engang lagt op til en festlig Nytårskoncert når Borup Brass Band igen besøger Dåstrup Forsamlingshus og som altid vil det gamle forsamlingshus være pyntet op i fineste nytårsskrud med flag, serpentiner, guirlander og hvad der i øvrigt hører sig til.

   Borup Brass Band kunne i 2008 fejre sit 40 år jubilæum og den alder når man kun når kvaliteten er i top. Og det var den i 2014 da det 22 mand store orkester sidst besøgte musikforeningen og gav et brag af en nytårskoncert med et flot varieret program, naturligvis inklusiv de traditionelle nytårsmelodier. Dirigenten, der denne gang skal guide os igennem Brass Bandets musikalske univers, er Kenneth Wegeber.
   Nytårskoncerten den 15. januar starter kl. 14:00 og stedet er Dåstrup Forsamlingshus, Byvejen 15, Viby Sjælland. Inkluderet i billetprisen på kr. 150,- er velkomstdrink, kaffe/te samt den legendariske nytårskage.
   Billetter skal bestilles hos Musikforeningens formand, Erik Larsen, tlf. 7178 4130 eller via mail vibymusikforening@gmail.com.
   Sidste frist for tilmelding er 11. januar 2017.
   Michael Carlsson, Viby Musikforening