Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer   You are here

   Super Jazzkoncert

   Dato: Fre. d. 24. marts 2017
   Pris: (Entré: 160-190)
   Tid: kl. 18
   Lokation: Dåstrup Forsamlingshus, Byvejen 15, Dåstrup, Viby Sjælland
   Arrangeret af: Viby Musikforening.
   Jazzkoncert Den anmelderroste danske jazzvokalist og sangskriver Mette Juul besøger Viby Musikforening og det med et stjernespækket hold.
   Fredag d. 24.3 kl 18 i Dåstrup Forsamlingshus Byvejen 15 4130 Viby Sj.
   Sidst Mette Juul besøgte musikforeningen var i efteråret 2014 og siden er det kun gået fremad for den talentfulde sangerinde. Bl.a. var hendes seneste album "There is a Song" blandt de nominerede til Danish Music Award Jazz 2016 og har derudover modtaget adskillige fine anmeldelser internationalt. Helt fortjent, for som London Jazz News skriver ".. Juul is one of those artists who creep up on you and grow upon you and, as you absorb the melodies and the intriguing lyrics, suddenly you're in love with a voice" og bedre kan det vist ikke siges.
   Ligesom sidst er det et stjernespækket hold musikere Mette Juul har med sig på scenen. Alex Riel på trommer og Jesper Lundgård på bas behøver næppe nærmere præsentation, men derudover er det Heine Hansen på piano ,der også med sin trio, var nomineret til årets nye danske jazznavn. Sidst men ikke mindst er det Jesper Riis på trompet som både har arrangeret for og spillet med DR's Big Band.
   Arrangementet starter med spisning kl. 18:00 hvor der serveres Kylling Pandori med ris og salat samt efterfølgende kaffe.
   Pris incl. spisning kr. 160,- for medlemmer og kr. 190,- for ikke medlemmer.
   Eventuelt usolgte billetter sælges fra kl. 19 u.spisning kr. 100,-
   Billetter skal forudbestilles hos Viby Musikforenings formand Erik Larsen senest 21. marts på tlf. 7178 4130 eller Email: vibymusikforening@gmail.com