Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer   You are here

   SUP Yoga - Sommerlige onsdage på havnen

   Dato: Ons. d. 21. juni 2017
   Pris: (Pris: 220 kr.)
   Tid: kl. 17.30
   Lokation: Roskilde Kajakpolo, Vindeboder 12, Roskilde
   Arrangeret af: Roskilde SUP Yoga.
   At tage yoga med ud på vandet kan være udfordrende, for hvordan står vi fast, når fundamentet under os er vakkelvornt? Hvordan holder vi balancen i modvind? Og hvordan kontrollerer vi kroppen på SUPboardet, når naturen ikke sådan lader sig kontrollere?
   Heldigvis har du din vejrtrækning: Når du kan trække vejret, kan du finde balancen alle steder. Også på boardet. Og også i (vand)hundens stilling!

   Kom og prøv SUP Yoga i Roskilde Havn. HVER onsdag eftermiddag.

   Hvad får jeg?
   Du får ca 70 minutters yoga session med fokus på styrke, smidighed og balance på vandet og en "flydende" afspænding til sidst.

   Hvad skal jeg tage med:
   Roskilde Kajakpolo & SUP udlejning sørger for det praktiske og udstyret: SUP board + paddle og en våddragt, hvis du ønsker det. Det er varmest i en våddragt, mens vandet er lidt koldt, men det kan være (meget) mere bekvemt at bevæge sig uden.
   Du medbringer til dit eget behov: badetøj/sports undertøj, som må blive vådt (eventuelt leggings + top i et materiale, som tørrer hurtigt), solbriller og solcreme.
   Husk også håndklæde, skiftetøj og evt vandflaske og det, som du skal bruge efter timen.

   Pris:
   1 x SUP Yoga 220 kroner
   5 x SUP Yoga 900 kroner

   Du tilmelder dig via facebooksiden "Roskilde SUP Yoga"

   Det er ikke en forudsætning at have prøvet SUP surfing før. Har du lyst til en basis introduktion til SUP kan vi anbefale intro kurset som Roskilde kajakpolo & SUP surfing afholder. Se mere på fb.com/roskildekajakpolo/events

   Vejret er altid godt på Roskilde Havn
   og nogle gange bedre end andre. Som udgangspunkt finder timerne sted, også når det regner. Det flydende yogastudie ligger nede i terræn og i læ for blæsten, og du får helt sikkert varmen når du kommer på vandet og i gang med de forskellige asanas, og så betyder en regnbyge eller lidt blæst ikke noget. Men men men:
   Er det tung regn eller voldsom blæst så lader vi bræt være bræt og aflyser. Det samme gælder selvfølgelig hvis det lyner. Hvis vi aflyser, refunderes din indbetaling naturligvis, eller vi finder ud af sammen, om du skal rykke din session til en dag med bedre vejr.
   Tag under alle omstædigheder tøj med efter vejret, så du kan holde dig varm.

   Hvem er instruktøren?
   Jeg er yoga uddannet i Canada (300hrs, hatha) med efteruddannelse i Yoga Warriors (yoga for beredskabet) og har undervist i yoga siden 2013. Derudover er jeg en vandhund: elsker al slags bevægelse i vand og den følelse af lethed og frihed, som vandet tilbyder.

   Vi ses på havnen!