Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer   You are here

   Countryaften

   Dato: Fre. d. 22. september 2017
   Pris: (Entré: 190-230)
   Tid: kl. 18
   Lokation: Dåstrup Forsamlingshus, Byvejen 15, Dåstrup, Viby Sjælland
   Arrangeret af: Viby Musikforening.
   Country musik og Linedance i Dåstrup Fredag den 22. september starter Viby musikforening efterårets sæson.
   Efter sommerens velbesøgte Jazz Days er det nu blevet tid til at skifte jazzen ud med noget helt andet. Noget nyt og uprøvet, ikke kun for foreningen men også for kunstneren. Lotte Riisholt har siden 1976, hvor hun stillede op til "Ekstrabladets Pladechance", turneret Danmark tyndt, både som solist og i band sammenhænge. Hendes repertoire er bredt; fra dansktop til Big Band Jazz og flere gange har hun optrådt på TV Charlie samt på Bakkens friluftsscener. Sidst men ikke mindst har hun modtaget Dansktopprisen i 2016 for bedste hit samt været nomineret som bedste sangerinde samme sted i 2017.
   Som noget nyt har Lotte Riisholt nu også kastet sig over Country musikken og sammen med sit eget "Acoustic Countryband" besøger hun Dåstrup forsamlingshus fredag den 22. september. Men ingen Countrymusik uden dans, så Vibys egne linedancers, Easyway-Linedancers, er naturligvis også inviteret og giver opvisning inden koncerten.
   Arrangementet starter med spisning kl. 18:00 hvor der serveres Spareribs med Coleslaw, Mexicokartofler og Amerikansk Salat samt efterfølgende kaffe. Pris incl. spisning kr. 190,- for medlemmer og kr. 230,- for ikke medlemmer. Ønsker man ikke at deltage i spisning åbnes dørene 19:00 og prisen er kr. 120,-.
   Billetter skal forudbestilles hos Viby musikforenings formand Erik Larsen senest 18. september på tlf. 7178 4130 eller Email: vibymusikforening@gmail.com.

   Arrangementer er støttet Roskilde Kommune