Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer   You are here

   Demokrati Fitness - træn din aktivist muskel!

   Dato: Ons. d. 15. november 2017
   Pris: (Fri entré)
   Tid: kl. 17-17.30
   Lokation: Byens hus, Stændertorvet 1, Roskilde
   I et demokrati kan du gøre noget. Se at komme af sted!
   Brug 30 min. på at styrke din demokratiske form. Du skal kun bruge dig selv, som du er. Vi træner i Den Gamle Byrådssal, Stændertorvet 1, 4000 Roskilde, søndage kl. 10.30 og onsdage kl. 17.00 fra søndag den 22. oktober til søndag den 19. nov.

   Demokrati er ikke en selvfølge! Ikke noget, der bliver fikset på Christiansborg. Der er brug for, at vi alle har stærke demokratiske vaner. Og ligesom med resten af vores krop, skal vores demokratiske form trænes, tones og holdes ved lige. Byens hus har i samarbejde med Demokratiscenen og We Do Democracy identificeret en række muskler, du kan træne, for at blive et mere demokratisk medmenneske. Det tager kun 30 minutter at træne hver muskel og når du har trænet en muskel vil du altid kunne mærke, når du bruger den i din hverdag fremover.

   Ved hjælp af simple, aktive og sjove øvelser, kan du opdage og styrke nogle af dine demokrati-muskler, så du aldrig glemmer dem igen. Demokrati Fitness gør dig bedre til demokrati. Intet mindre! Vi glæder os til at "svede" med dig